De prin piata

1. Digi se pregateste de internalizarea vanzarilor pe siteurile Digi24.ro, DigiSport.ro si Profm.ro. Echipa de vanzari va fi condusa de Vali Stirbu, ex Protv, ex TheGroup. Contractul cu EAD pentru vanzarea de publicitate online expira, le multumim pentru colaborare si le uram succes.

2. Andrei Ursuleanu si-a anuntat plecarea de la Think Digital, unde coordona vanzarile. Se duce la Ringier. Nu se cunoaste „destinatia”, se speculeaza ca ar fi vorba de Facebook sau Google.

3. Tot la capitolul plecari, Cosmin Preda a lasat Protv-ul – a coordonat in ultimii ani vanzarile de online – pentru eMAG, unde va coordona o divizie de publicitate care va incerca sa replice modelul Amazon, publicitate pe emag.ro pentru partenerii care vand in Marketplace sau pentru brandurile care se vand pe eMAG.ro. eMAG-ul ia deja de cativa ani buni bugete pentru copromo, prin Conversion, de la cam toate brandurile mari care se vand pe site.

4. De vazut pe cine va lua Protv-ul in locul lui Cosmin.

5 Comentarii
 1. X spune:

  eMAG – este formularea corecta

 2. Andu Potorac spune:

  Orlando, offtopic – Tesla anunta Semi pe 16. Actiunile lor sunt la un pret inalt, totusi anuntul s-ar putea sa creeze un spike temporar (desi very bearish par sa fie toti analistii in privinta lor). Cumperi/vinzi?

 3. Orlando spune:

  Vand
  As pastra exact ca la Bitcoin, o suma pentru care sa nu plang daca o pierd.

  https://seekingalpha.com/article/4122890-tesla-approaches-terminal-decline

 4. Orlando spune:

  Doar 1% crestere.

Lasa un comentariu