Milionari.ro

Am recitit intr-una din zilele trecute, in mod intamplator, un articol de coperta din BusinessMagazin, scris acum aproape 2 ani de Bogdan Pencea. Chiar si la doi ani distanta e interesant de citit despre primele doua (ca dimensiune) tranzactii din online-ul romanesc tinand cont ca de atunci nu s-a mai intamplat nimic notabil cu exceptia intrarii lui Alexis Bonte in actionariatul Trilulilu.ro. 

Intrebarea e cum stam azi, la aproape doi ani de la intrarea Tiger in cele doua siteuri de joburi. Raman cele mai valoroase companii din onlineul romanesc? Isi pastreaza evaluarile initiale? a facut Tiger un deal bun? Putem realiza un top 10/20 companii in online-ul romanesc? da, stiu, cam multe intrebari pentru o zi de weekend … totusi, incercam ceva? :)

5 Comentarii
 1. as vrea sa vad si eu topul ala facut. de pe pozitia celui mic, tanar si neexperimentat, care se gandeste toata ziua la un proiect online si isi bate capul cu seo cand si-ar dori sa scrie literatura, e foarte dezamagitor sa aflu de la tine ca in ultimii doi ani nu s-a mai intamplat nimic notabil. piata asta creste, sta, da inapoi?

 2. Nelu spune:

  Nu cred ca ar trebui sa ignoram achizitiile facute de Inform Media unde chiar daca nu s-a facut publica suma ar putea fi una semnificativa.

 3. liviu spune:

  4tuning.ro si comunicatedepresa.ro la NCH

 4. zoso spune:

  IM au achizitionat siteuri si companii mici pentru a crea o retea de siteuri proaste si foarte proaste. siteurile de stiri sunt execrabile, masini.ro concureaza cu bestauto.ro, bestauto fura de pe autovit…

 5. gabi spune:

  hei…vezi ca milionari.ro chiar exista :)

Lasa un comentariu