Aukro e departe de Okazii

la un an de la lansarea pe piata din .ro, chiar daca au beneficiat de o promovare destul de agresiva, siteul de licitatii Aukro.ro, varianta locala a siteului ce domina piata din Polonia, Allegro.pl, e inca departe de Okazii.ro, liderul pietei din .ro. Pe Alexa se poate vedea (datele trebuie privite cu circumspectie, nu sunt bazate pe masurarea traficului), chiar daca orientativ, diferenta dintre Aukro si Okazii. Am pus si Neobizz-ul in schema pt ca s-a lansat de curand si am vazut ca are cifre interesante de trafic.

11 Comentarii
  1. Andrei Rinea spune:

    Si acolo vor si ramane. Au greseli fundamentale de business dar nu are sens sa le dau indicii.

    Atat pot spune, ca ma bucur :P

  2. Teniescu spune:

    Aukro e praf, l-am incercat si eu putin si m-a luat durerea de cap.

  3. Cosmin spune:

    Aukro mi se pare ok ca functionalitate, dar au un nume absolut imposibil pentru .ro

  4. thinking... spune:

    Sa ma bucur? Sa-mi para rau? Ma bucur pentru echipa de la Okazii si pentru Netbridge si pentru CristiB. si pentru RaduS. Imi pare rau pentru mine ca user, ca nu prea am alternative viabile. Neobizz e inca destul de departe si sincer, primesc deja destule spamuri de la Neogen ca sa nu mai vreau altele.

  5. orlando spune:

    Okazii o sa fie siteul ce va acoperi, la vanzare, toate pierderile de la Netbridge-ul lui Bonciu si Sitaru + un profit.

  6. […] condi?iile astea nici nu m? mir? c? aukro.ro e departe de okazii.ro. Tags: Internet.ro, […]

  7. […] România (- vorbim zilele astea mai mult despre email marketing, insatot la capitolul aniversari, aukro.ro a implinit un an, si rezultatele nu prea se vad, iar eu cred ca am trecut deja de doi ani de blogging, dar n-am simtit nevoia sa ma laud cu […]

  8. Andrei spune:

    Aukro asta e cel mai neserios site posibil!
    Deci cunosc multa lume care a cumparat prin licitatii si cand a ajuns produsul acasa….teapa,ori era stricat,ori nu era ceea ce prezenta vanzatorul.Is multe nereguli si hotii pe fata ,problema este ca nimeni nu face nimic.Adica adminii aia ce fac?Ar trebui cumva implementat un sistem anti teapa:))Cumva produsul sa treaca intai pe la Aukro pentru verificare si apoi la cumparator.
    S-au intamplat si multe faze de genul,vinzi ceva si te trezesti ca se intoarce coletul,pierzi banii de transport ca fraieru.In fine la ce licitatii sunt acolo ma duc la magazinele de 38 de mii:))Cum sa vinzi baterii 777 la 8lei?

  9. As1x spune:

    sa nu vb despre okazii.ro hotia e pe fata userii multi au luat tepe cu acel sms de 10 euro care incarca automat contu ramand cu pruna intr-e dinti aveti mare grija cititi forumurile si veti ramane uimiti de micile pacaleli pe care le face okazii.ro.Stima

  10. scorpio spune:

    Are vreunul cont pe okazii?????o fi fost ceva odata……dar acum e varza rau…..le pica serverele,se pierd datele,nu au reusit sa salveze nimic,tzepe??????la greu si le scrii si nu ti raspund….poate ca aukro vine din urma…….si citind comentariile…..afirm ca ar tb intai sa fiti useri undeva sa comentati….dezamagire profunda din partea okazii,o sa recomand aukro,sa incercam si altceva…..cu respect!!!

  11. hefzii spune:

    Okazii e un sait de zdrene…
    Nu va lasati inselati de ”reitingul” lor afisat ; adica sa zicem ca unul are 75 calificative; toate pozitive. Peste 85 % din utilizatori sunt doar zdrente… Care in realitate ar trebui sa aibe in plus un procent in medie de 30% negative…; dar nu le au datorita efectului de morcov; dai tu pe bune negativ, fiinca zdreanta chiar o merita; primesti rapid unul pe nedrept……etc. Deci te lipsesti; si zdreanta nu e sanctionata… Acuma morcovul ar trebui sa se mute la okazii in evacuare; fiindca a aparut un sait moca cu 300000 de obiecte adunate intr-un an; iar peste un an va depasii okazii in toate privintele, si okazii va devenii istorie… Trendzone pe langa faptul ca e total moca; isi respecta mai mult utilizatorii; au si un forum la care administratorii chiar iti raspund si tin cont de doleantele tale.. si mai e si moca. La revedere okazii; lla grapa istoriei cu tine…sait de rahat care inafara de a lua bani de la fraieri nu face nimic pentru acestia…

Lasa un comentariu