eJobs, +200,000 unici in fata Bestjobs

cifrele SATI din iulie sunt sparte, acolo unde e cazul, pe siteuri astfel incat avem audienta Neogen pe fiecare serviciu, Bestjobs ramane in continuare principalul site cu ~ 800,000 de unici, urmat de Neogen cu ~ 640,000 de unici, Noi2 cu (doar?) 309,000, Neobizz cu ~ 200,000 (interesant) si Colegi cu doar (da, nu mai e semn de intrebare) 100,000 de unici.

cu aproape 1 mil de unici in iulie eJobs isi confirma statutul de lider pe piata de recrutare online desi cei de la Bestjobs s-au agitat destul de mult in ultima vreme pe partea de marketing.

6 Comentarii
  1. Mihai spune:

    Asta dupa ce au avut o campania ejobs prin google adsense cumulat cu mailurile venite de la „dumitrascu” plus seo spamul din paginile lor pe care acum vad ca le-au scos. o sa vedem exact cum sta situatia la toamna. pana atunci pot sa spun ca este doar o victorie de „etapa” nesemficativa.

  2. […] Sper s? nu s? se supere iar Noro pe mine ?i s? spun? c? am ceva cu Neogen . Cu aproape 1 mil de unici in iulie eJobs isi confirma statutul de lider pe piata de recrutare online. Desi cei de la Bestjobs s-au agitat destul de mult in ultima vreme pe partea de marketing, acestia au contorizat doar ~ 800,000 de unici. Via Orlando […]

  3. noro spune:

    Suprematia pe piata de recrutare online este relativa, fiind si alte criterii de analizat cel putin la fel de relevante.

    De ex, pe bestjobs avem cu 25% mai multe joburi active, implicit mai multe companii drept clienti, deci o plus-valoare superioara pentru userii nostri.

  4. Cateva detalii despre Colegi.ro: In momentul in care te deloghezi de pe BestJobs esti directionat automat catre colegi.neogen.ro. Cu alte cuvinte, colegi.neogen.ro se bazeaza partial si pe traficul venit indirect de pe BestJobs. Si uite asa se mai adauga un „vizitator”…

  5. orlando spune:

    Noro,

    felicitari pt numarul de joburi superior fata de eJobs, asta inseamna si venituri mai mari decat ei? pt ca daca raspunsul e afirmativ distanta in unici e irelevanta.

  6. […] Aukro si Okazii. Am pus si Neobizz-ul in schema pt ca s-a lansat de curand si am vazut ca are cifre interesante de […]

Lasa un comentariu