Web-ul nu moare inca

iar graficul de mai jos arata f bine acest lucru, numarul de minute petrecut online din fata unui pc a ramas constant in ultimul an, creste timpul petrecut online prin consumul de mobil/aplicatii dar asta pentru ca a crescut numarul de ore/zi in care suntem permanent conectati, nu pentru ca am sta la birou si am naviga de pe mobil in fata pc-ului.

Sursa

3 Comentarii
  1. Andrei spune:

    m-ai linistit.

  2. Dragos spune:

    Pe mine ma mira traficul mic la browserul de telefon, sunt curios ce anume au cuantificat la aplicatii, daca au pus si app de mail sau app de radio, navigatie etc si cat e de fapt facebook si twitter. Eu am impresia ca aplicatiile nu prea mai sunt atat de folosite pentru browsing efectiv, adica in stat si citit prin site-uri.

    Si mai e ceva, sigur au cuantificat aplicatiile gen Feedly ca fiind app browsing numai ca alea de fapt sunt un fel de browsere…traficul ala ar trebui trecut la browser.

    PS Traficul pe PC a ramas acelasi pentru ca e traficul de munca, e time spent online working, era normal sa ramana la fel, altfel insemna ca nu prea se mai munceste :D

  3. […] Paper este o aplicatie care va concura pentru timpul userilor cu aplicatia nativa […]

Lasa un comentariu