Suedezii au avut dreptate

Sursa

Pe acelasi subiect:

Infecția anterioară cu COVID crește imunitatea pe termen lung și scade riscul de spitalizare și deces la același nivel cu vaccinarea, arătă “cel mai cuprinzător studiu de până acum” privind impactul imunității naturale asupra bolii. Studiul, realizat de Universitatea din Washington și publicat de revista medicală The Lancet, arată că pentru persoanele care au fost infectate cu COVID-19 cel puțin o dată, imunitatea naturală împotriva spitalizării și a decesului a fost puternică și de lungă durată pentru toate variantele virusului. Studiul a fost finanțat parțial de Fundația Bill & Melinda Gates. (SkyNews)

 

2 Comentarii
  1. Lucian spune:

    Pai mai ales la aia care au decedat dupa prima infectie sigur le scade riacul de spitalizare;)

  2. Mr. Hans spune:

    După cum știe până acum toată lumea, așa-numita ‘vaccinare’, de fapt o terapie genică profilactică experimentală, nu previne infecția și nici nu împiedică răspândirea a ceva. Practic, nu merită nimic, dar a adus Pfizer etc. Miliarde, și efecte adverse pentru nenumărate victime.
    În numele Pfizer, Moderna, J&J, vă mulțumim pentru participarea la cel mai mare experiment mediacl global din istoria omenirii.

Lasa un comentariu