Manager nou peste online-ul Protv-ului

Alina Cazacu, ex Telekom, a preluat de la inceputul anului coordonarea online-ului/digitalului/ de la Protv. Alina a condus, in Telekom, toate proiectele de online ale operatorului de telefonie/cablu: Clickshop.ro, Dolce-Sport.ro, Germanos.ro etc.

Si tot despre Protv, dintr-un interviu cu Aleksandras Cesnavicius, director general televiziunile Pro TV, publicat in Adevarul:

Cum vedeţi Pro TV peste cinci ani de zile?

Pentru Pro TV direcţia este clară. Strategia nu se schimbă, trebuie să fim în continuare lider de piaţă. Două lucruri trebuie să facem în următorii cinci ani: primul, trebuie să ne dezvoltăm portofoliul cu canale secundare, să fim percepuţi ca şi grup, nu ca un canal individual, iar al doilea să devenim din ce în ce mai moderni prin ceea ce facem pe ecran şi dincolo de el. Încercăm să impunem un trend de modernizare pe viitor.

4 Comentarii
 1. Marcelinho spune:

  Ar merge un interviu cu ea, nu? Sa aflam strategia de investitii si dezvoltare pe 2017, caci doar insusi Aleksandras clameaza ca viitorul (in 2017!) este online.

 2. Gusti spune:

  Sa-i uram succes!

 3. Andrei spune:

  Am avut ocazia sa interactionez cu Alina pe vremea cand ClickShop era clientul firmei la care lucram.

  E extraordinara. A reusit sa faca bani cu un magazin online care avea probaibl, cele mai proaste servicii din Romania la vremea aia.

 4. Marius spune:

  Ea e noul. Cine a fost vechiul?

Lasa un comentariu