News.ro

Cu copy paste de pe pagina de facebook:

www.news.ro este online. In teste pentru ca lansarea oficiala a agentiei de presa este in 29 februarie. Intr-o zi deosebita (o data la patru ani) pentru un produs si oameni deosebiti
Acum vrem sa ne cunoastem, sa ne vedeti, sa ne imprietenim si sa aveti stiri si materiale free timp de o saptamana. Dupa lansare, intram in demo timp de o luna si cine vrea sa aiba acces gratuit trebuie doar sa ne ceara un cont de demo la adresa abonamente@news.ro. Ulterior, intram pe abonamente contracost.
Cate ceva despre noi:
„News.ro este cea mai noua agentie de presa din Romania si s-a nascut din dorinta si vointa unor jurnalisti de agentie cu mare experienta de a oferi in continuare continut de calitate, relevant, adaptat conditiilor actuale de piata, catre clienti media si corporate.
News.ro este o agentie independenta, constituindu-se in raspunsul nostru la realitatile din piata media, afectata de influente politice, economice si de degradarea politicilor editoriale si a modului in care se practica jurnalismul.”
Mai multe despre noi: –->>http://goo.gl/sEFoAB

2 Comentarii
  1. Bobses spune:

    Chiar se simțea nevoia unei noi agenții de presă, după căderea Mediafax. Sunt curios să văd în ce fel vor prezenta informațiile.

  2. […] cu rețete, update pentru Embeded Tweets, Facebook Live pe Android, blurring tool pe Youtube, s-a lansat News.ro, pagina de FB a Kanal D a fost […]

Lasa un comentariu