Lansare: Cine cauta, Gaseste.ro

Momentan siteul, in curand aplicatiile iOS si Android:

Gaseste.ro este o platfoma dedicata micilor intreprinzatori si clientilor lor. Aceasta a aparut in mod natural, la cererea pietei, tinand cont de faptul ca nevoia de servicii prompte, realizate de catre firme flexibile si persoane care se misca repede si bine este in crestere. Companiile mari urmeaza proceduri ce implica mai multe departamente si o durata mai lunga de timp, astfel ca serviciile acestora sunt uneori ineficiente. De asemenea, exista situatii in care corporatiile nici nu ofera anumite servicii de care fiecare persoana are nevoie la un moment dat.

Gaseste.ro strange laolalta prestatori de servicii utile si se adreseaza mai ales persoanelor ocupate, care au nevoie de eficienta maxima atunci cand au de rezolvat o problema punctuala legata de casa, familie sau firma. Platforma propune serviciile animatorilor de care ai nevoie pentru zilele de nastere ale copiilor si stie sa te ajute cu un mester priceput la toate, care face mici reparatii prin casa. Tot aici ii vei gasi pe fotograful care iti transforma petrecerea de schimbare a prefixului in amintiri savuroase si pe doamna care are grija ca totul sa fie curat si aerist cand ajungi acasa. Gaseste.ro gazduieste aceste servicii si oricine e interesat are acces la ele rapid si in siguranta.

Toti furnizorii inscrisi pe Gaseste.ro sunt verificati in prealabil, astfel ca platforma propune persoane si companii de incredere. Ele sunt atent selectionate de catre echipa Gaseste.ro in functie de competentele profesionale si seriozitatea in efectuarea lucrarilor. Platforma este astfel un intermediar gratuit pentru cererea de servicii specializate si persoanele serioase care le pot oferi.

9 Comentarii
 1. Gusti spune:

  Super ideea, bine pusa in practica, felicitari O & team!

 2. Tudor Stanciu spune:

  Tare sunt curios cum o sa mearga lucrurile prin intermediul aplicatiilor dedicate. Lucrez la un serviciu asemanator, lansabil in curand, cu o altfel de implementare. Spor sa avem!

 3. Costin spune:

  Felicitari pentru idee si mult succes!

  Un mic typo pe pagina http://www.gaseste.ro/cum-functioneaza-1 „Nu uita: cine cauta, gaseteste.ro”
  Si cifra 1 mi se pare in plus.

 4. Ioana spune:

  Haha, international trends: marketplace pentru prestatorii de servicii.
  O idee buna, mai ales cand marile corporatii (si nu numai) din state incearca deja modelul asta.
  Spor!

 5. Secara spune:

  Bafta! Ideea e foarte generoasa, cand e implementata corect.

  Detaliile de executie vor face diferenta – vezi o analiza a unui esec, Homejoy: http://techcrunch.com/2015/07/31/why-homejoy-failed-and-the-future-of-the-on-demand-economy/

 6. Cristi spune:

  Ati uitat sa treceti pe site nr de inregistrare pentru prelucrarea datelor personale. Sau e intentionat omis?

 7. Orlando spune:

  Nu am uitat, e in curs de inregistrare.

 8. Gabriel spune:

  Curiozitate: ce metoda de promovarea vei utiliza in afara de comunicat de presa si metoda „publica si roaga-te” (adica publica site-ul si asteapta vizitatorii, fara sa faci nimic)?

 9. Orlando spune:

  Gabriel, curiozitatea ta este parte din strategia de promovare, nu am cum sa te ajut.

Lasa un comentariu