ICEEfest – mai sunt 12 zile

Dragos anunta pe blog detalii si agenda completa ICEEfest. Suna bine. E, probabil, cel mai important eveniment pe zona Internet organizat pana acum in Romania, judecand dupa ce “se vede”. L-am intrebat ce va face la anul, ca a ridicat stacheta prea sus. Mi-a spus ca are un plan, probabil il va anunta pana la finele anului.

Cu 5 scene, peste 80 de speakeri, 60 de ore de prezentari, vreo 10 ore de concerte, stand-up comedy si petreceri, IAB MIXX Awards etc. Plus teme importante, pornind de la jurnalism, creativitate, performance marketing, ecommerce, mobile si aplicatii, programmatic si startups.

Vorbind de startups, ma gasiti si pe mine in juriu la „200 Seconds of Fame”, alaturi de Radu Georgescu (Gecad), Marius Ghenea (3TS Capital Partners), Marcin Wojcicki (AeRO/BVB), Laurentiu Ispir (Oresa Ventures), Odysseas Ntotsikas (Think Digital Group) si Niall Harbison (PicStach). Apropo, marti inchidem “inscrierile” – daca aveti un proiect care merita atentie (si, poate, bani) trimiteti-l cu incredere la 200@welovedigital.ro, peste weekendul acesta prelungit vom decide cine e in si cine nu.

Cu putina implicare a industriei (bilete, sponsorship), cred ca e un lucru foarte bun pentru Romania ca se intampla la Bucuresti proiecte de genul acesta sau, la Cluj, chiar inainte de ICEEfest, Techsylvania si alte evenimente care ridica standardele si ne aseaza pe harta celor care conteaza in regiune.

2 Comentarii
  1. Silviu Istrate spune:

    Am trimis si eu email pentru 200 Seconds of Fame. Sper ca a ajuns, nu am primit vreun raspuns de confirmare.
    Daca nu a ajuns va rog sa ma anuntati.
    Multumesc

  2. Orlando spune:

    A ajuns.

Lasa un comentariu