Beta pentru ZF

Versiunea beta a ZF-ului o gasiti aici, va sta o vreme acolo pentru feedback si teste. Orice critica/sfat/recomandare e binevenita/binevenit. Dragos, Catalin, Adu, Iura, Dana, Iulian, Elena, echipa coordonata de Alex, Nicoleta, multumiri pt efort, eu zic ca e un mare pas inainte fata de versiunea actuala.

7 Comentarii
 1. […] ca e un mare pas inainte fata de versiunea actuala”, scrie Directorul general al Mediafax Group, Orlando Nicoar?, editorul […]

 2. butcher spune:

  1. Campul de search mi s-ar parea normal sa fie afisat implicit in pagina. Nu sa apara caseta aia la click, care nu are nicio treaba ca design cu cea care apare cand e bara fixa afisata in top.

  2. Un scroll up implementat, ancora -> care sa te duca inapoi in header cu o animatie – ex. cum am implementat pe http://www.gsmnet.ro

  3. Inteleg ca la moda e totul mare si spatios, dar cred ca s-a exagerat cu marimea fonturile. In noul design, h1 are 36 pixeli. Mi se pare huge. Aici e si o preferinta de a mea, sa fie informatia un pic mai condensata.

  4. Paginarea. Nu poti sa te duci pe ultima pagina, sa sari la o pagina, sau sa revii la prima pagina cand esti pe pagina 5 de exemplu. Unde sunt „First page”, „Last page”. Grupul de pagini se misca doar cu 2 inainte, 2 inapoi. Ar trebui marit la mai multe, pentru ca e spatiu suficient si s-ar indexa si mai usor daca ar fi afisate mai multe pagini implicit. Lol, vad acum ca in vechiul zf.ro era asa :)

 3. Orlando spune:

  Sa traiesti, multumim!

 4. […] care va sta o vreme pentru feedback si teste. Criticile, sfaturile si recomandarile sunt binevenite pe blogul lui Orlando Nicoara, director general Mediafax […]

 5. AdiN spune:

  La mouse over in meniu (news, finante, companii, video zflive) aparitia subcategoriilor dureaza mult prea mult. Tot aici deoarece videZF nu are subcategorii se micsoareaza zona gri, lucru deranjat – sare restul paginii.

  La click News si Auto, sunt mutat automat in Companii Auto&Transporturi, probabil deoarece este acelasi continut, vizual insa este deranjant. Meniul se comporta la fel pentru majoritatea.

  Page-Headerul la subcategoria Auto de ex. este pe 2 coloane, dar continutul cateogriei doar pe una, prima. Tot aici articolele din coloana a doua nu sunt grupate cumva, cum sunt cele de pe coloana a trei lasa impresia ca sunt din subcategria selectata, Auto in exemplul de fata, si nu este cazul.

  Cand headerul este minimizat (varinata restransa) subcategoriile ar trebuie sa fie vizibile la mouse over, nu la click.

  Categoria (ZF 24, Atuto, Politica etc.) din care fac parte articolele nu este deloc vizibila, spre deosebire de ZF Corporate, singurul care este bine semnalizat.

  articleTitle.h4 h5 si h6 au line-height mare (1.4), mai ales la titlurile lungi este deranjant.

  Pozele au dimensiuni mult prea variate – pe acceasi coloana avem 420 x 275, 420 x 316, 420 x 281 etc.

  Amuzat tare ca s-au implementat 3 tipuri/design pentru casuta de search, doua pentru header + o alta varianta in footer. Varianta din footer fiind cea mai ok.

  *Toate cele de mai sus sunt recomandari, fara intentie de a critica munca depusa de echipa.

 6. Adrian Voicu spune:

  La paginile de articol, daca apas pe butonul de print se formateaza prost pagina

  Butonul de Comenteaza nu pare sa mearga (Chrome). De asemenea, comentariile facute cu acest buton se vor integra cu cele facute prin Disqus (e o idee buna sa folositi Disqus? am inteles ca au in plan sa puna si reclame in viitor: https://help.disqus.com/customer/portal/articles/666278)?

  Butonul de Email nu ar trebui totusi sa trimita catre un formular unde vizitatorul sa completeze adresa la care vrea sa trimita linkul? Trebuie sa deschida clientul de email al vizitatorului?

  Nu exista un echivalent in romana pentru „Share”?

  In header, principalele categorii din meniu deschid subcategorii „on mouse hover”, dar cand dai scroll down si se schimba headerul, aparand cel fix, trebuie sa dai clic pe categorie ca sa apara subcategoriile.

  Butonul Urmareste-ne prin… Email nu functioneaza inca?

  In footer, „Alte sectiuni ZF” arata cam ciudat.

  Intr-adevar, dupa cum a zis si @butcher heading-urile par cam mari, dar poate ati luat decizia de a face totul mai mare luand in considerare ca sunteti mai mult vizitati de oameni cu monitoare de peste 1600 pixeli la orizontal?

  Sa fie intr-un ceas bun

 7. orlando spune:

  Multumim AdiN, multumim Adrian!

Lasa un comentariu