Android peste iOS pentru prima oara

Pentru prima oara traficul generat de device-urile cu Android (smarphone/tableta) a depasit traficul generat de device-urile cu iOS (iPhone/iPad):

ios_android

7 Comentarii
  1. madalin spune:

    Era de asteptat. Eu am trecut de la un iphone 4s la un nexus 5. Sunt extramultumit. Imi lipsesc doua-trei chestii pe care sincer ma asteptam sa vina stock, dar gasesti inlocuitor (a se citi DND) destul de usor. Stiu, diferentele dpdv hard sunt diferite, dar androidul a luat o directie buna si sper sa se tina de ea. Anterioarele mele experiente cu android au fost dezamagitoare cu niste telefoane midlevel.

    P.S: pe android textareaul tau de la comentarii se vede exagerat de mare. Nu adaugi tu un max-width la ea te rog ?:)

  2. Iulian spune:

    Pai era de asteptat din moment ce telefoanele Android sunt de cateva ori mai multe decat iOS. Sau graficul ala spune ca acelasi numar de Androide genereaza mai mult trafic decat la fel de multe iOS-ul?

  3. Alex spune:

    Graficul nu vine din numarul de device-uri. Si cred asta datorita faptului ca „others” e relativ constant. Numarul de deviceuri vandute others plus ios nu permitea cresterea android in web usage (microsoft a vandut cu 120% mai mult decat anul trecut).

    Mie asta imi spune ca s-a ieftinit netul pe mobil de la carrieri. Asta se va vedea in fb mobile usage in primul rand. Agregatoarele de stiri iar ar trebui sa vada o crestere consistenta. Si ar mai fi…

  4. Bogdan spune:

    Era de asteptat, iOS ruleaza doar pe iPhone.

    In schimb Android a fost adoptat de toate firmele producatoare de telefoane mobile. Practic acum oricine are acces la un producator de hardware iti poate face propria versiune de OS bazata pe Android.

  5. manole spune:

    Cum spunea cineva, internetul s-a ieftinit, acum are acces si targetul android la aceasta resusa intr-un numar mai mare.

    Bine ca pentru un dezvoltator chestia asta nu inseamna mai nimic, de baza ramane tot incasarile care le genereaza din aplicatii, unde Android e codas.

  6. spongebob spune:

    @manole, tu nu stii sa acorzi subiectul cu predicatul si iti dai cu parerea. Halal!

  7. madalin spune:

    @spongebob: de ce esti troll si offtopic ?

Lasa un comentariu