Radu Apostolescu pleaca de la eMag dupa 13 ani

Radu este unul dintre cei 3 fondatori ai eMag-ului, practic cel mai vizibil si cel care s-a identificat in toti acesti 13 ani cu cel mai mare magazin din online-ul romanesc. Si singurul care a ramas in business dupa achizitia Naspers.

Cred ca schimbarea vine intr-un moment foarte bun pentru toata lumea. eMAG este pe varful valului, pregatit sa treaca la etapa cu adevarat mare, multinationala. Si toate astea nu in versiunea rece a definitiei corporatiei clasice, ci cu un spirit foarte proaspat care pune in valoare evolutia personala a fiecarui membru al echipei. Personal, mai cred ca pentru dimensiunea actuala si cea catre care se indreapta rapid e nevoie de oameni cu alta structura, cel putin fata de a mea. Le multumesc si le sunt recunoscator colegilor de la eMAG alaturi de care am trait niste ani fantastici.

De aici

Un comentariu
  1. […] magazin din online-ul romanesc. Si singurul care a ramas in business dupa achizitia Naspers, scrie Orlando Nicoar?, Directorul general al Mediafax Group. „Cred ca schimbarea vine intr-un moment foarte bun pentru […]

Lasa un comentariu