Trei despre ICEEfest

Zilele trecute ma intreba un coleg: Cum a reusit Stanca sa aduca atatia invitati la ICEEfest? Chiar, cum ai reusit Dragos? Peste 70 de speakeri pe scena dintre care cred ca peste 50 de la companii si playeri importanti in jocul global si/sau regional.

De ce vreau sa ajung?

1. Facebook, Google, Yahoo, Shazam, BBC, Forbes, AppNexus, Sid Lee, Zoo, DigitasLBi etc. Companii si playeri importanti care apar la mari evenimente de genul acesta din Europa si US, merita vazuti si „evaluati” live aici, la Bucuresti.

2. Combinatia de teme (pe langa clasicele prezentari mai mult sau mai putin „conventionale” ale „greilor”) e interesanta: content (BBC, Forbes, Spiegel Digital, UpComing), e-commerce si performance marketing (vad ca eMag e si sponsor, interesant) unde Facebook si Google si-au trimis oameni care vorbesc dedicat despre asta, „isteria” cu programmatic buying si RTB (mai toate agentiile majore s-au inghesuit la tema lor favorita, in doua ture, pe ambele scene si in ambele zile: AppNexus, Cadreon, Xaxis, Mindshare, DataXu, LiveRail etc) plus partea ceva mai digerabila, de creatie si branded content (nume interesante acolo, de la agentia de creatie a Google, Zoo, pana la Sid Lee, Achtung, DigitasLBi si altii care apar des pe la Cannes)

3. Desi nu ma omor dupa fun :) se pare ca va fi si asa ceva pe scena si in jurul ei cata vreme e cu stand-up comedy made in UK si vedete care vorbesc despre Internet – interesant de vazul Grasu XXL plus Andi Moisescu cu Bendeac, Gheba si Bobonete despre viralele anului.

PS Si da, Mediafax Group e partener, ca si anul trecut, ZF live va fi acolo pentru interviuri cu speakeri si invitati interesanti si aveti din nou un super deal: la orice bilet cumparat full price primiti Ziarul Financiar si Business Magazin timp de un an.

PS 2 Joi si vineri saptamana viitoare, agenda completa aici

PS 3 NU AM INVITATII :)

2 Comentarii
  1. orlando spune:

    Da, normal ca ai raspuns pe Facebook :)

Lasa un comentariu