Disney si-a cumparat o televiziune online cu $950 milioane

Azi noapte Disney a anuntat achizitia Maker Studios, o firma care:

– detine 55,000 de canale

– are 380 milioane abonati la aceste canale

– care genereaza 5.5 miliarde vizualizari pe luna

Totul se intampla pe YouTube. Impresionant.

8 Comentarii
  1. bogdan spune:

    Când nu vor mai fi cross linkurile cu titluri exagerate între zi, gândul, prosport, atunci po?i scrie c? s-a întâmplat ceva impresionant.

  2. Alin spune:

    ?i fondatorii au între 25 ?i 33 de ani. not bad.

  3. orlando spune:

    Bogdan,

    Iti recomand ZF Corporate Print http://www.zfcorporate.ro/zf-print/, 12 euro pe luna, toate stirile din editia print a ZF-ului, fara cross-uri cu titluri exagerate, fara publicitate. Sau fluxul Mediafax http://www.news.mediafax.biz/products.aspx fara cross-uri, fara publicitate.

  4. Adrian spune:

    5 miliarde de afisari pe luna aduc minim 25 – 30 milioane $ profit din youtube partner program.

    adica isi scot banii in maxim 3 ani.

  5. orlando spune:

    Profit = venit in cazul asta, nu stim ce costuri au pentru producerea continutului video. Oricum, $25-30 milioane/luna e ceva.

  6. Batman Batman spune:

    nytimes costa 10-11$ pe luna. cam scump zf corporate asta.

    si suma este de 500 milioane. restul de +450 se platesc dupa daca se ating targeturi. si nu stii care sunt alea si cat de usor se pot atinge.

  7. Orlando spune:

    Diferenta dintre NYTimes si ZF Corporate e data de faptul ca romanii au auzit/stiu de NYT in timp ce americanii habar nu au ce e ZF Corporate. Mai exact difera dimensiunea pietelor pe care le targetam, NYT e un brand international si are f multi clienti non SUA, ZF e un brand local care incearca sa vanda continut unor clienti locali. Daca contentul iti este util platesti, daca nu,te duci la NYTimes. Chiar, esti client de NYTimes, ai dat cu cardu’?

  8. Batman Batman spune:

    Nu, ca articolele pot fi citite free intr-o limita, 10 pe luna parca, si n-am depasit limita asta. N-am vazut sa fie ca la zf corporate unde anumite articole sunt doar pentru cei care platesc. Si-n plus nu ma prea intereseaza stirile lor. La fool.com am platit 1 an subscriptie pentru niste analize/recomandari. Dar dupa ce-am vazut ca am mai multe informatii in contul brokerului nu le-am mai platit nici lor. :))

Lasa un comentariu