Ziare.com de vanzare

Unul dintre cele mai importante siteuri din grupul NCH, Ziare.com, a fost scos la vanzare pentru suma de 3 milioane euro. Cumparat in 2006 cu ~ 100,000 USD (a fost ultima tranzactie efectuata de mine inainte de a pleca de la Netbridge), Ziare.com a fost transformat dintr-un directory pentru presa din .ro intr-un agregator de continut care in ultimii ani a inceput sa adauge si continut propriu.

Ziare.com a avut luna trecuta, conform SATI, 2,288,838 unici si 21,242,297 afisari, ocupand pozitia a 5-a in topul Stiri Generale din SATI. Ziare.com si Hotnews au ramas singurele siteuri din Top 10 Stiri Generale care nu apartin de un trust media.

Daca se va vinde va fi primul exit pe care NCH, unul din marii playeri, prin prisma proprietatilor detinute, l-ar face din business-ul de internet.

10 Comentarii
  1. vali spune:

    nch vrea s? exit din toate business-urile de internet.

  2. […] electronica Ziare.com a fost scoasa la vanzare. Potrivit lui Orlando Nicoara, seful Mediafax Group, pretul vehiculat ar fi de 3 milioane de […]

  3. Dan spune:

    Merita atatia bani?
    Ce vanzari, profit, potential de crestere are acest site?

  4. Catalin spune:

    @Dan

    bine spus..

  5. orlando spune:

    Daca se va vinde inseamna ca cineva a considerat ca merita. Cineva care vrea sa faca business, azi, nu ar da suma respectiva, pentru cineva care vrea sa conteze dpdv politic s-ar putea ca pretul sa fie ok.

  6. […] Nu sunt comentarii Apropo de anun?ul de vânzare al site-ului Ziare.com, v?zut prima dat? la Orlando. Nu am tangen?? foarte mare cu presa online, în afar? de umilul blog pe care v? afla?i ?i de […]

  7. […] Orlando Nicoara, General Manager Mediafax, aici […]

  8. Mihai spune:

    Orlando – Mare concurenta (probabil resentimente de demult) – vad ca link nu i-ai dat ;)

    Oricum eu zic ca e mult prea mare pretul.

  9. Emil Ionescu spune:

    Desi nu mai suntem in aceeasi companie le urez succes celor de la Ziare.com . Potential exista iar echipa este inimoasa. @Zoso, evident ca vrea sa exit, asta inseamna fond de investitii (lol, ca pe mirc acum 15 ani :D)

  10. […] de spus dac? are vreo influen??, dincolo de un cerc redus de “insideri” – Orlando, D. Stanca, D. Novac, Zoso, C. Manafu, […]

Lasa un comentariu