Mediafax Group intra in actionariatul 2Parale

Comunicatul de presa:

Mediafax Group anunta preluarea unui procent minoritar din actiunile 2Parale, prima si cea mai mare retea de afiliere din Romania. Se asteapta ca tranzactia sa se incheie pana la finele acestui an, urmand ca Mediafax Group sa preia procentele detinute de Stefan Iordache. Tranzactia va fi asistata de casa de avocatura Biris Goran, lider de piata in domeniul asistentei juridice in tranzactiile IT.

La runda de investitii participa si Sergiu Negut (Maastricht School of Management, ex- Deputy CEO & Board member Regina Maria), care va deveni actionar minoritar si membru al board-ului. Dorin Boerescu va ramane in continuare CEO si cel mai important actionar.

“Ecommerce-ul este o directie strategica pentru Mediafax Group, este o componenta importanta a strategiei noastre de transformare dintr-o companie de media clasica intr-una adaptata timpurilor actuale. Succesul 2Parale in acoperirea pietei, eforturile lor in educarea partenerilor, atat magazine, cat si afiliati, precum si echipa de management ne-au convins sa ne alaturam si sa punem umarul la cresterea acestui business”, a declarat Orlando Nicoara, director general Mediafax Group.

“Parteneriatul cu Mediafax este o etapa naturala in evolutia 2Parale, data fiind pozitia ambelor companii pe pietele pe care activeaza. Vom intensifica alaturi de ei eforturile de educare a pietei si de crestere a portofoliului, consolidandu-ne pozitia pe piata de performance marketing, atat in afiliere, cat si in pay-per-click. Alaturi de asocierea strategica cu Mediafax purtam discutii avansate si pentru atragerea de capital de crestere – oportunitatile sunt foarte mari si vrem sa profitam de momentul foarte bun in care ne aflam.”, a explicat Dorin Boerescu.

“Am intrat in actionariatul 2Parale increzator in potentialul de dezvoltare al retelei. Ma bucur sa vad ca acest potential a dat roade si ca 2Parale si-a consolidat statutul de lider al pietei de marketing afiliat. Sunt convins ca si pe viitor evolutia retelei va fi una cel putin la fel de buna.”, a declarat Stefan Iordache, COO Leo Burnett Group.

Prin acest parteneriat, 2Parale devine singura retea de afiliere folosita in portofoliul de site-uri al Mediafax Group, care atinge zilnic peste 1,5 milioane de vizitatori duplicati si mai bine de 6 milioane de vizitatori unici/luna.

5 Comentarii
  1. Interesanta miscare. Felicitari!

  2. […] se umple de oameni cu experinta mare in publicitate, marketing si online iar anuntul de azi cu intrarea in actionat a celor de la Mediafax Group ii transforma intr-o forta pe zona de afiliere, cu potential mare de crestere in anii ce vin.De […]

  3. Petre spune:

    Bad move

  4. […] cum pe Orlando si pe Dorin ii stiu de multa vreme (Pe Orlando din 2002 cred – cand eu eram la Astral […]

Lasa un comentariu