Constatarea diminetii

Singurul lucru care-mi aminteste de Google Reader e obisnuita de a deschide google.com/reader imediat dupa ce am deschis gmail-ul, altfel deja Feedly mi se pare mai bun decat Readerul. Am mai testat Aol Reader, Digg, Goread.io, the Old Reader.

12 Comentarii
  1. bogdan spune:

    nu e mai bun deloc. nu pot cauta in feeduri. Sau nu stiu cum s-o fac. Altfel e doar putin mai frumos, daca avem nevoie sa apreciem si asta :)

  2. vali spune:

    da, sunt cam singurii care au putut face fa?? cu serverele.

  3. Radu spune:

    http://postimg.org/image/3z5dwor1v/ n-au putut face fata peak hour-ului bucurestean. ;))

  4. BP spune:

    si asta merge bine :D
    http://www.netvibes.com/

  5. Sabina spune:

    Ma descurc f bine cu Digg

  6. Bogdan spune:

    Ce repede apare nostalgia in secolul vitezei :-) Nici nu s-a inchis bine un serviciu, nici nu s-a anuntat bine ca nu se mai produce nu stiu ce gadget, imediat ne apuca nostalgia :-)

  7. cireasa spune:

    Newsblur e destul de ok. Momentan il folosesc in paralel cu Feedly (care nu, mai are ceva pana sa ajunga la Google Reader)

  8. Ciprian spune:

    Si eu sunt foarte multumit de Feedly, il foloses cu mult timp inainte sa se anunte marea inchidere.

  9. Dan spune:

    Tot la feedly m-am oprit ?i eu (pentru c? mi-au importat tag-urile ?i m? las? s? export opml-ul cu toate feed-urile). A?tept s? mai implementeze search-ul ?i s? s? rezolve bug-ul cu ?tergerea tag-urilor ?i s? fixeze un pre? onest pentru toate astea ca s? ?tiu c? r?mân la ei pentru cel pu?in tot atâta vreme cât am stat pe Reader.

  10. Dan spune:

    ?i mai lipse?te ceva în Feedly: posibilitatea de a da mail via webmail. Integrarea Reader-ului cu Gmail-ul era perfect?. Dar m? adaptez, dau numai mailurile care conteaz?.

  11. orlando spune:

    Razvan,

    nu am avut pana acum problema cu incarcarea, e adevarat ca ma uit la el in special dimineata devreme si seara tarziu

Lasa un comentariu