Doua despre elefanti si una fara

1. Dan Voiculescu despre Sebastian Ghita, intr-un interviu din Adevarul:

Exist? o rivalitate ?i în cele dou? trusturi de pres? al lui Sebastian Ghi?? ?i al dumneavoastr?. Va afecta USL? Nu, nu cred, cu toat? modestia, c? Sebastian are trust de pres?. Adic? rivalitatea poate fi între doi elefan?i, nu poate fi rivalitatea între un elefant ?i o broasc?. Este percep?ia dumneavoastr?.

2. Dan Tapalaga intr-un comentariu pe hotnews.ro

Elefantul in lupta cu soricelul? Nu. Elefant cu creasta, dinozaur pe cale de disparitie in razboi cu velociraptori tineri si setosi de banii, puterea si influenta speciei muribunde. Din acest razboi al lumilor castigam si noi ceva: aflam cum functioneaza in detaliu mecanismele corupte ale unora. Vom sti cum arata putregaiul celorlalti abia la urmatoarea miscare de placi tectonice. Atata tot.

3. Fara elefanti dar interesant de citit: De ce a început asaltul împotriva lui Voiculescu

Eu constat doar ca RCS-RDS e cam subestimat in toate comentariile desi ei au facut denuntul/de la ei a plecat totul si mai constat ca acest „asalt” analizat la mm asupra lui Voiculescu a pornit in urma unei „erori” grave a directorului Antena Group, posibilul santaj aplicat administratorului RCS-RDS. Fara aceasta „miscare” a omului Intact nu ar fi existat nici un „atac”.

Dosarul pare „beton” (telefoane, inregistrari, amenintari, cererea de a semna un contract de cateva milioane euro, spotul care a rulat cateva zile si care anunta o ancheta jurnalistica in fotbal pe ruta Oradea Bucuresti etc), mai raman intrebarile, cum a ajuns un contract intre doua entitati private, RCS-RDS si firma lui Bogdan Dragomir la Sorin Alexandrescu si daca DNA are sau nu competenta pe acest caz (art 13 din legea de functionare a DNA-ului pare ca raspunde acestei intrebari).

2 Comentarii
  1. Razvan spune:

    La intrebarea „cum a ajuns un contract intre doua entitati private, RCS-RDS si firma lui Bogdan Dragomir la Sorin Alexandrescu” a raspuns Mitica Dragomir zilele trecute: de la Garda Financiara.

    Intrebarea este cine de la Garda Financiara ofera documente de parca ofera rosii in piata?

  2. mihai spune:

    Despre santajele implicite sau explicite venite dinspre Antene se stia de foarte multi ani prin firmele mai mari de la noi, dar nimeni nu avea curaj sa vorbeasca (de ce sa pierzi capital de imagine de sute de milioane de euro cand le potzi inchide gura cu cateve milioane pe an?).

Lasa un comentariu