45%

eMarketer estimates that 45% of kids under the age of 12 will be internet users this year, with digital activity more prevalent among older children than younger ones.

De aici

2 Comentarii
  1. Bogdan spune:

    E groasa. Si nu sunt alarmist. In Franta, oriunde te duci, intorci capul, la restaurant etc, lumea e cu smartfonu’ in ochi. Si, nu, nu e dependenta, are fiecare argumente beton pentru cele 2, 3, 7 ore pierdute pe facebook.

    Am fost plecat 3 zile cu un amic. Si el imi tot zice „hai sa mergem acolo impreuna, sa cumpar ceva, sa mai stam si noi de vorba”. Nu vedea ca tocmai statusem la masa vreo 2 ore, din care mai mult de jumatate el a stat pe facebook, ridicand din cand in cand privirea sa-mi mai raporteze un banc, o gluma etc. Ca sa nu mai zic cat de banale au devenit trash-urile alea de pe facebook, tot el mi-a arat o inregistrare din metroul din India, unde oamenii au aratat TOT cand un om a fost prins intre tren si peron. Cum a fost corpul invartit de 10 ori, pana s-a desprins… Iar oamenii se uita la astea ca la niste banalitati, dând share si like ca niste cretini.

Lasa un comentariu