O imagine si un articol

4 Comentarii
  1. Alex Zamfir spune:

    Ca un fan al lui Obama, as zice „mi se pare normal” :))…prima oara am citit „O imagine cat un articol”, ceea ce mi se parea un titlu foarte potrivit .

  2. orlando spune:

    Alex, tu esti antreprenor si votezi cu Obama, socialistul? :)

  3. George spune:

    Orlando, fiecare are viziunea lui asupra ceea ce reprezinta o ideologie, eu prefer capitalismul, insa daca punerea in scena a unor tampenii religioase sau interzicerea avortului inseamna capitalism, pai ma pis pe ele denumiri.

    China cica ar fi comunista, dar se pare ca ei au inteles comunismul putin mai diferit decat altii. Asa si cu Romney asta, intelege capitalismul cum vrea el. Si nu numai el, de exemplu nu am inteles niciodata de ce iesirile naziste/nationaliste sunt incadrate la „extrema dreapta”. Mi se pare o aberatie.

    Asa ca parerea mea este ca Romney era un capitalist cu cruciulita atarnata la oglinda retrovizoare si cu 30 de icoane in parbriz.

  4. Alex Zamfir spune:

    In comparatie cu Romney, l-as fi votat pe Obama cu ochii inchisi! Mi se pare ca, la fel ca la celelalte alegeri cu Sarah Palin ca si propunere de VP, republicanii pur si simplu nu mai vor sa castige alegerile…

Lasa un comentariu