+1 si -1

+1

Stefan Iordache mai face o „achizitie” pe zona digitala, Dan Virtopeanu, unul dintre cei mai experimentati oameni din piata pe zona de mobile. Impreuna au lansat Breeze Mobile, o agentie care se va ocupa de zona mobile plecand de la realizarea de mobi siteuri pana la aplicatii de loializare prin mobil. Putini isi mai aduc aminte ca Dan, pana se se mute la Voxline, a condus GoldenClick, una din primele „regii” online, back in 1999-2001. Pe langa experienta si profesionalism, Dan are si un caracter frumos, ma bucur mult pentru el, il felicit pe Stefan pentru parteneriat si le urez succes.

-1

Mediacom se desparte de Hmedia, fosta httpool. S-au parteneriat acum 2 ani pentru a opera impreuna contul P&G, din 8 noiembrie noua echipa de digital de la Mediacom isi va vedea singura de treaba. Asa cum era normal. Ceea ce inseamna ca Group M (Mediacom, Mindshare, Mec) va functiona la capacitate maxima si pe partea de online.

4 Comentarii
  1. Dan spune:

    Salut Orlando,

    Multumesc pentru urari si aprecieri!

  2. Bogdan spune:

    Breezecom… cate antene de Internet aveau numele asta pe ele :-) Ce batran sunt.

    Succes.

  3. StefanM spune:

    + 1 pentru Dan Virtopeanu.

    Mare om, mare caracter. Am avut o coloborare foarte buna cu el.

  4. Zsolt Bodola spune:

    Pai nu era de asteptat, dupa ce Iuliana s-a alaturat Mediacom?! Eu chiar ma asteptam sa se intample de la finalul verii.

Lasa un comentariu