5,858,069 watching now

Simultan. Numarul a crescut (si va depasi probabil 6 8 mil pana cand va sari) cu +800,000 in cateva minute, fara nici un fel de probleme. In astfel de momente iti dai seama cat de mic esti in comparatie cu ce poate face Google.

12 Comentarii
 1. Andrei Rinea spune:

  Groaznic. Gandeste-te ca eu am lucrat la LigaOnline.ro si eram responsabil de bunul mers al transmisiunilor online (asta dupa ce ai plecat tu) deci as putea sti una-alta.

  Si totusi,mi se pare ca tehnologia de streaming e intr-o perioada inaintea epocii de piatra.

  Intreruperi, cadre pierdute, pana mea… La ce putere are google ma asteptam la ceva mai bun.

 2. adrian spune:

  La mine a mers perfect streamingu fara nici o intrerupere la FULL HD ( cam 8 mbps). Eu am net prin Romtelecom dar un prieten care e pe RDS nu i-a functionat deloc bine.

 3. orlando spune:

  si la mine a mers perfect, pe RDS, fara nici o intrerupere + Andrei, pentru ca ai lucrat pe asa ceva ar trebui sa apreciezi efortul facut pentru a tine + 8 milioane simultan intr-un live.

 4. Andrei Rinea spune:

  Pai l-as fi apreciat daca aveam de ce. Asa cum arata lucrurile gatuirea nu era din ISP-ul meu ci de la ei. 8 milioane pentru Google e infim.

 5. George spune:

  8 milioane infim pentru cereri de pachete diferite si balansat distribuite, dar nu pentru un live streaming de 5-8 milioane. In fond, puteau exista noduri independente de google nepregatite pentru a balansa cererea pentru pachetul respectiv.

  De unde stii tu ca gatuirea era din google ? Ai facut traceroute la pachetul respectiv sa stii exact in ce nod s-a oprit treaba sau doar ai observat ca alte site-uri functionau corect ?

 6. Andrei Rinea spune:

  Am vazut incarcarea placii mele de retea, am rulat alte stream-uri in paralel de pe youtube si de pe alte servicii si alea mergeau bine. Fix stream-ul ala avea belele. Zici tu ca ar fi fost din ISP-ul meu?

 7. Vivi spune:

  ?i pentru mine a mers perfect. Dar e u?or s? extrapolezi din experien?ele personale mai ales atunci când sunt frustrante. :-)

  De curiozitate, sunt 8 milioane de români online?

 8. orlando spune:

  da, cam sunt, in jur de 8 mil. partea interesanta este ca nici un program tv din .ro nu a atins 8 milioane.
  partea si mai interesanta este ca +8 mil e un record si pentru YouTube.

 9. Razvan Roman spune:

  Excelente rezultate comparand cu Olimpiada de pe Youtube + BBC. Cateva cifre pentru Youtube:
  http://youtube-global.blogspot.co.uk/2012/08/how-olympics-played-out-on-youtube.html

  Avantajul RedBull a fost faptul ca evenimentul lor nu a durat la fel de mult precum Olimpiada si a fost mai usor sa tune-in stiind ca e mai mic commitmentul. Cool stuff!

 10. 2t spune:

  compara cu loteria romana si cu serverele ei care au picat duminica (din 1997, probabil un pentium)

 11. Silviu spune:

  Interesant e c?, dac? fiecare om din ?ia 8 milioane ia 4-5 cutii de red bull, austriecii ?i-au decontat deja toate costurile.

 12. […] remember saltul lui Felix Baumgartner de acum un an jumatate transmis live pe YouTube? Peste 8 milioane de useri au urmarit simultan transmisia, Google/YouTube […]

Lasa un comentariu