Schimbari mari la Goldbach

Una dintre cele mai importante regii de publicitate online (nu ca ar mai fi ramas foarte multe), Goldbach (ex ArboInteractive), trece printr-un proces de schimbare a echipei de management dupa ce, in ultimele 3 luni, a pierdut doi din oamenii de top management, Clement Nicolaescu, fost director executiv, (plecat in vara pentru a se dedica proiectelor personale) si Cosmin Otel, director executiv, director de vanzari, plecat zilele trecute. Din „vechea garda” a mai ramas Calin Rotarus, unul dintre „veteranii” regiei/pietei, cel care alaturi de Alex Visa a infiintat departamentul de online in vechea regie Arbomedia.

Goldbach vinde publicitatea pe siteuri importante din .ro precum cele de la iMedia (Eva.ro, Cinemagia, Automarket), Hotnews sau Softpedia.

Reprezentantul elvetienilor de la Goldbach in Romania este a fost pana anul trecut Thomas Landolt, fost General Manager la Ringier Romania, in acest moment fiind Kirsten Drössel.

Un comentariu
  1. […] 5 milioane de conturi în România, Youtube ?i-a lansat aplica?ie de iPhone ?i iPod, la Goldbach au loc schimb?ri mari, Mediafax Group face angaj?ri, s-a lansat Bitdefender 2013, TVR Cultural a încetat s? emit?, […]

Lasa un comentariu