A murit Sami Rohr

Sami Rohr, cel fara de care probabil NCH nu ar fi existat, a murit sambata, la 86 de ani. Cei doi fondatori ai NCH-ului, George Rohr si Moris Tabacinic, sunt strans legati de Sami, George fiind fiul sau iar Moris fiindu-i ginere. Povestea vietii lui o gasiti aici si aici.

Imi aduc aminte de un fax trimis de el in care atragea atentie, undeva in 2004 sau 2005, asupra potentialului pe care-l poate avea piata de dating online. La momentul respectiv Netbridge opera deja Aman2.ro si Sentimente.ro, cele doua siteuri care au dominat datingul din .ro de la inceputul anilor 2000 pana la aparitia Facebook :)

In ro NCH detine, 100% sau in procent majoritar, mai multe siteuri importante, Cinemagia.ro, Eva.ro, Ele.ro, Acasa.ro, Imobiliare.ro, Infoturism.ro, siteurile de la Active Soft, siteurile Netbridge (Okazii.ro, Trafic.ro) etc.

3 Comentarii
  1. Calin F. spune:

    funny, si eu imi amintesc comunicand cu el prin fax din Chisinau, de unde-i trimiteam rapoarte despre potentiale investitii.

    si de primul (poate si ultimul, nu mai stiu) telefon din Miami, pe care l-a inceput cu „first things first”, urmat de detalii administrative/de comunicare.

    sa-l depasim ca ani ne doresc, ca bani nu cred ca reusim :)

  2. Secara spune:

    Condoleante familiei si celor apropriati lui: avea un mod blajin dar fem de a isi impune ideile, si mai ales o viziune strategica deosebita.

  3. bogdan spune:

    Dzeu sa-l ierte. Frumoasa relatarea legata de fax. Desi se vorbea de online. Uite-asa ne aducem aminte cat de dor ne este sa primim o scrisoare. De hartie. La cutie. personal, mie tare dor imi e.

Lasa un comentariu