Trei despre tineri

Tineri sub 30 ani, tineri care misca lucrurile si netezesc drumul pentru cei care-i vor urma:

1. Summify, start-up-ul lui Mircea si Cristi a fost cumparat de Twitter, proiectul va fi inchis (e o achizitie de „talente”) iar echipa va lucra pentru Twitter (cred ca sunt primii romani care vor lucra acolo). Ce nu s-a remarcat, si cred ca trebuie mentionat, printre cei care au pus bani in Summity se numara Accel Partners, adica fondul de investitii care a finantat Facebook.

2. Emi Gal si echipa de la Brainient au mai ridicat 1.8 milioane USD si se pregatesc sa deschida birouri in New York pentru a fi mai aproape de Madison Street, locul unde se impart miliardele din advertisingul american. Au o tehnologie interesanta, cu potential mare intr-o piata, cea a publicitatii online video, in crestere.

3. Vivi se cauta dupa ce a plecat de la Google, a lansat un proiect, l-a abandonat, a trecut mai departe la un alt proiect, sunt sigur ca in perioada urmatoare vom afla vesti bune si de la el.

Bonus, un material din Forbes, scris de fostul nostru coleg, Ionut Bonoiu, „30 sub 30, generatia restart„, merita sa le urmariti evolutia.

3 Comentarii
  1. REAlista spune:

    E imbucurator sa aflu despre „succesurile” tinerilor sub 30 de ani. Aproape ca aveam impresia ca nici nu mai exista asa ceva prin Romania…pentru ca in presa citim numai despre „talentate”

  2. Morrison spune:

    Asta cu 30 sub 30 parca era un proiect al revistei People :))

  3. Vivi spune:

    Mul?umesc de vorbele bune, Orlando!

Lasa un comentariu