Trei din showbiz

1. Dexter, primul episod din seria 6 a avut premiera pe Youtube (US Only, desigur), pana in 30,000 vizualizari. Nu am vazut nici un episod, nu stiu cat de bun e serialul, amatorii de Vplay poate ne spun ce si cum;

2. iTunes si-a lansat magazinul de muzica in .ro, preturi mari din ce am vazut, cam 1 euro melodia, 16 euro un album Pink Floyd. Singurul motiv pentru care as mai cumpara muzica azi ar fi pentru a asculta in masina, acasa si la birou folosesc de cativa ani buni Rhapsody.com. Detalii despre iTunes in ro pe Go4it

3. Ieri mi-am instalat Spotify, ca sa iei kitul trebuie sa ai ip de SUA sau UK sau alta tara unde opereaza, nu merge din .ro si nici nu accepta plata cu un card local. Spre deosebire de Rhapsody, in Spotify poti asculta muzica free venita la pachet cu publicitate (o data la 5-6 melodii). 9.99 USD per luna costa pachetul premium, asta e viitorul.

5 Comentarii
  1. byubay spune:

    Am descoperit Spotify saptamana trecuta si dupa cateva zile de ascultat pe modulul Free, am hotarat sa-mi fac abonament lunar. Este un serviciu pentru care sunt dispus sa platesc lunar.

  2. Lucasartz spune:

    Rhapsody tocmai a cumparat Napster, sau mai bine zis abonarii Napster ca brandul dispare, de la best buy

  3. orlando spune:

    Rhapsody a cam pierdut trenul deci cu actionari ca Real Network si Viacom (MTV) aveau toate premizele pt a domina piata

  4. andrei spune:

    salut,
    am si eu o intrebare de novice:)
    am incercat sa vad cum merge rhapsody si imi apare mesajul ca nu poate fi accesat free trial-ul sau abonamentul pt site din Romania. ai idee cum functioneaza?
    mersi frumos,
    Andrei

  5. Florin Grozea spune:

    Spotify ruleaz?. Dar mai e mult mult pân? s? ajung? în România, abia a venit iTunes!

Lasa un comentariu