Relansare Descopera.ro

Am mai scapat de un cosmar, de aseara e online noul Descopera.ro. Multumiri colegilor care au lucrat la proiect, orice feedback e apreciat.

9 Comentarii
 1. razvanbb spune:

  Greul abia acum incepe. :)

 2. Daniel spune:

  Felicitari pentru redesign, noul site arata foarte, foarte bine, iar poza de background cu Pamantul este superba. In sfarsit este o placere sa intru pe Descopera, pana acum intram doar datorita contentului.

  Cateva mici probleme:
  1. La accesarea unei subsectiuni (de exemplu, Stiinta – Tehnologii http://www.descopera.ro/tehnologii, lista articolele este aleatoare: primul articol e din 2008, apoi vin doua din 2009, unul din 2011, unul din 2009 etc. N-ar fi mai util sa apara in ordine invers cronologica, asa cum se intampla la accesarea categoriei principale (in exemplul de mai sus, Stiinta)?

  2. Cred ca la maratoanele descopera http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera trebuie sa schimbati textul „Aici ar trebui sa scrie ceva despre maratoanele descopera” :)

 3. orlando spune:

  Razvan, nope, greul a trecut :)

  Daniel,

  Punctul 2 e de filmele cu prosti :)

  Multumim pt aprecieri, designul e realizat de Dragos, intr-adevar arata f bine

 4. gigi spune:

  ce e, un joomla? cu module yootheme sau rockettheme? :)

 5. Marc spune:

  Designul arata foarte ok, iar contentul este mult mai bine pus in valoare. Portalul DESCOPERA.ro merita de multisor aceasta modernizare („cosmarul” de care vorbesti aducea, totusi, aprox. 50.000 de vizitatori unici / zi in ultimele luni din 2010).
  As fi renuntat, insa, la niste sectiuni mari care nu au nicio acoperire editoriala, gen SPORTURI sau LUMEA DIGITALA, mostenite de la defuncta revista, sectiuni in care articolele noi au fost, in ultimii 3 ani, pasari rare… si le-as fi inlocuit cu altele: Mistere, Civilizatii, Traditii – unde echipa produce continut saptamanal.
  Oricum, felicitari si mult succes lui Marius, Tudor & echipei!

 6. orlando spune:

  Marc, cosmar = layoutul vechi al siteului, nu continutul sau proiectul in sine sau cifrele

 7. andrei spune:

  Bai arata super insa, dupa parerea mea, imaginea pamantului dn top trebuia sa fie singulara (adica pamantul sa nu se regaseasca si in in footer). Sau, in top sa se regaseasca o parte a pamantului vs satelit iar in footer pe diagonala cealalta parte vs luna. Adica… background-ul ar fi putut avea si o poveste….cum am spus…parerea mea. Succes cu proiectul

 8. Dragos spune:

  Are o poveste layoutul, prin scroll-ul site-ul de fapt iti imaginezi ca te misti in jurul pamantului pe o axa tangentiala, ca o naveta spatiala care intra pe orbita, si in header vezi din partea cu satelitul si in footer vezi opusul. Merge? :D

  Sau poti sa iti inchipui ca din header pana jos ai facut un salt in FTL cu Destiny si ai ajuns in alta parte a galaxiei :D

 9. andrei spune:

  @ Dragos :)) Ok :))))

Lasa un comentariu