Splendid Interactiv devine Httpool, Httpool devine H Media

O stire interesanta de ieri, Httpool a cumparat 51% din actiunile regiei Splendid Interactiv, restul de 49% urmand a fi detinute de Radu Budes, Catalin Sandulache si Cristi Marinescu. Regia va fi condusa de Cristi Marinescu si Laurentiu Pop

Mai interesant e ca la inceputul lunii Httpool Group a lansat H Media, agentie condusa de Bianca Vlaston care face creatie, strategie, planificare si cumparare de media pe zona digitala. Si mai interesant este ce spune Bianca:

actuala HMedia (fosta Httpool) nu are nici o legatura cu miscarea pe care a facut-o actionarii agentiei, si anume Httpool Group, si anume partneriatul cu Splendid Interactive. Httpool Group a facut achizitia, actuala companie din Romania a grupului neavand nici o legatura/implicare.

H Media, deja fostul Httpool, lucreaza in special pentru clientii agentiei de media Mediacom, parte din Group M/WPP, e vorba de P&G, Pepsi, Unicredit.

Un comentariu
  1. […] Dup? ce a lansat H Media, Httpool Group a luat Splendid Interactiv. Care a devenit Httpool. Care la rândul lui a devenit H Media. Detalii. […]

Lasa un comentariu