Sport.ro a depasit Hi5

Ieri, in premiera, siteul Sport.ro a fost cel mai vizitat site din .ro, conform SATI, Prosport.ro a fost pe 5, GSP.ro pe 6, intre 1 si 5 avem Libertatea.ro, Hi5.com si Cancan.ro.

De notat pierderea de trafic pe care o inregistreaza Hi5, detalii cu analiza pe iulie gasiti pe Refresh, de notat ca Mediafax Group si Protv sunt singurele companii cu 3 siteuri (Gandul, Prosport, Apropo, StirileProtv, Sport.ro, Protv.ro) care au avut peste un milion de unici in Iulie (si tot cele doua companii au fost foarte aproape de a marca o premiera, 4 siteuri peste 1 milion de unici, cu Mediafax.ro, Showbiz.ro si Acasatv.ro) si de felicitat colegii de la grupul Apropo care a fost foarte aproape (15,669) de a atinge 2 milioane unici in Iulie.

7 Comentarii
 1. Logatu spune:

  hi5.ro e altceva decat hi5.com. ;)

 2. Dr. Hub spune:

  cocalarii de pe hi5 au fost inlocuiti cu cocalarii de pe sport.ro. asta e nivelul .ro si ne miram de ce fuge lumea de industrie, de nu sunt bani…

  P.S. grupul „apropo” inseamna sexgen, showbiz, apropo la gramada?

 3. Andy83 spune:

  Impresionanta este cresterea Prosport.ro care s-a apropiat foarte mult de GSP.ro ba mai mult incepe tot mai des sa depaseasa in unele zile echipa lui Gusti . Foarte interesant de urmarit ce se va intampla cand jocul Liga Prosport va fi relansat!

  Si imi aduc aminte cum Gusti Roman cu ceva ani de zile in urma, cand Sport.ro se lansa in .ro spunea ca cele dou site-uri Prosport si Sport.ro se vor canibaliza. . . cat de mult s-a inselat!!!

 4. orlando spune:

  Logatu, corect, thx pt sesizare :)

  Dr Hub, tu ce esti? Cocalar, armasar, justitiar?

 5. Florin spune:

  Timpul petrecut pe hi5 e inlocuit treptat de G+ , F si Tw … mai noi si mai apetisante!

 6. Arhi spune:

  in curand toti vom depasi hi5

 7. Yamasha spune:

  ca toti vor trece pe google+ :D

Lasa un comentariu