Calatoria Virtuala @ Descopera.ro

Dupa SoferdeRomania si Liga Prosport (pe care o pregatim de relansare) avem si un joc la Descopera.ro, Calatoria Virtuala, probabil cel mai complex din tot ce am facut pana acum. Deveniti explorator, va plimbati prin Mediterana de Vest si aveti posibilitatea de a castiga o croaziera „adevarata”. Succes!

P.S. Printre sapaturi si drumuri la bazar pentru a cumpara lopeti sau macete rogu-va dati un click si aici , raman dator :)

P.S.2 Multumiri colegilor care au lucrat din greu la acest proiect

5 Comentarii
 1. Sym spune:

  Imi ramai dator cu 150 de bani:) misto proiect!!! Ce as calatori si eu;)

 2. […] despre: Internet Divizia de internet a Mediapro a lansat azi un joc-concurs numit Calatoria Virtuala. A fost agitatie mare cu jocul precedent, Sofer de Romania si presimt c-o sa fie si cu asta. Imi […]

 3. Vali spune:

  http://www.descopera.ro/calatoria-virtuala/mediterana asta de acum 2 ani nu a fost atat de alambicat, fara enshpemii de briz-brizuri inutile, gen sapaliga si nestemate :-) care nu aduc nicio plusvaloare jocului, iar premiul era identic. Succes, oricum!

 4. florin dia spune:

  Frate, care e adresa de mail a lu’ Gândul? C? am încercat cu redactia@gandul.info, dar mi-a dat „permanent delivery failure”.
  Scuze c? sunt pe lâng? subiect (offtopic) ?i pentru modul de adresare neserios.

 5. orlando spune:

  Florin,

  online at gandul punct info

Lasa un comentariu