Mobilio.ro

Dupa o idee a lui Cosmin, de astazi e online, Mobilio e un site unde veti putea gasi listate aplicatiile romanesti pentru iPhone, iPad, Android. Pentru dezvoltatori vom veni in curand cu o oferta, cred eu, interesanta.

8 Comentarii
  1. […] aplica?ii române?ti pentru iPhone, iPad, Android. Din câte în?eleg eu din ceea ce scrie Orlando, site-ul nu va oferi informa?ii gratis Mobilio.ro AKPC_IDS += "39001,"; (P) Scris pe 12 July […]

  2. d3lict spune:

    thumbs up! Succes. Oricum e o idee mult mai buna decat flaps.ro :D

  3. orlando spune:

    d3lict, da, dar piata biletelor de avion e foarte interesanta

  4. Sebi Vaduva spune:

    Felicitari pentru intiativa :) Personal ma bucur sa vad ca zona de mobile incepe sa ia putina amploare…Ma gandesc ca poate developerii vor sa se promoveze si ca persoane, nu doar prin prisma aplicatiilor create, poate o componenta sociala ar fi benefica..

  5. alx spune:

    Go go Cosmin! :)

  6. Mihai spune:

    Succes cu noul site. imi place ca nu sunt numai produse cu plata, ci sunt si free, asta o sa va urce mult de tot. Felicitari!

  7. d3lict spune:

    @Orlando Intr-adevar, insa imi sustin ideea ca se poate crea un produs pe aceasta nisa de rezervari de avion care sa concureze cu baietii din polonia sau cei din turcia ;) Mijloace avem, khow-how este si se mai face rost, oameni talentati idem, ne lipseste un nod sa le legam pe toate.

  8. […] la lansarea Mobilio.ro, vara trecuta, ca vom veni cu o oferta interesanta pentru dezvoltatori. Astazi, la ZF […]

Lasa un comentariu