Schimbam liniile

Ca la hochei :)

Cativa colegi de la Gandul au ales sa se mute la un alt cotidian din piata, e interesant ca au fost « selectati » pentru a lucra la site in special (jurnalul.ro) si mai putin la ziar, ne bucuram ca deja am devenit un model pentru concurenta :)

Le multumim ex colegilor (deja) pentru ce au facut aici si ii anuntam ca nu avem de gand sa cedam pozitia de lider la cotidiene (date pt ieri, Gandul – 152,000, Adevarul.ro – 147,168)

Si pentru ca nu putem sta cu mainile in san, ne-am miscat rapid si am ales din piata alti jurnalisti care sa puna umarul la succesul Gandul.info, ii vom anunta saptamana viitoare.

P.S. Va urma :)

7 Comentarii
 1. Costin spune:

  Pai Gandul mai e cotodian? :-P

 2. TraiaN spune:

  Orlando, nu am inteles pana acuma cum pot cei de la Gandul sa faca o asa mare eroare de branding, cu domeniul .info in loc de .ro.
  Chiar asa putin buget aveti sau cat va cere detinatorul gandul.ro pe domeniu? :D

 3. Costin spune:

  Asta claaaar. :)

 4. cosmin spune:

  1.Au plecat si vor mai pleca multi de acolo. Asta o stiu toti ziaristii bucuresteni, indiferent de trust. Conditiile din publimedia sunt celebre printre jurnalisti :) La fel cum este si foamea de useri a celor de la conducerea publimedia.
  2.Numarul de useri nu este o garantie a calitatii produsului oferit pe piata. Si libertatea are multi useri, dar iti este jena sa te uiti peste ea.

 5. orlando spune:

  cosmin,

  1. esti jurnalist?
  2. de acord, libertatea e un tabloid, dupa cum observi sunt multi altii carora nu le e jena sa se uite peste ea. Oricum Gandul.info nu concureaza cu Libertatea + produsul e de calitate + demograficele de la Gandul.info sunt superioare cam tuturor concurentilor directi.

Lasa un comentariu