Am invins!

In sfarsit, visul de decenii al oamenilor din online de a bate tv-ul e realitate, am citit in interviul cu Sorin Oancea, 50% din noul B1, ex Antena 3 si Antena 1, despre veniturile pe care le-a avut postul tv anul trecut, 2.5 milioane euro. Stiu macar un „player” din online care a avut mai mult, deci se poate :)

In 2010 B1 a avut un rating mediu de 0.3% si un share de 1.5% in clasamentul televiziunilor (dominat de Protv), cu un plus in prime time (intre 19 si 23), probabil din motive de „Nasul” cu Radu Moraru, mutat intre timp la 10Tv.

Uitandu-ma pe clasament as paria ca pana la B1 mai sunt si alte televiziuni ce au „produs” mai putin de 3-4 milioane euro (sau tot pe acolo) in 2010, TVR2 de exemplu, poate Disney, poate Cartoon, poate National TV. Pareri?

Bafta ex-isilor de la Antene cu noul proiect B1, lui Roco si Vlad Petreanu in mod special!

4 Comentarii
 1. Dan spune:

  Jeff Bezos spunea ca nu crede ca vanzarile online vor trece vreodata de 15% din comertul total. Oamenii au nevoi acute, pe care online-ul nu le poate onora.

  Asta inseamna probabil ca nici publicitatea (din care traiesc trusturile media) nu va fi mai mult de 15% alocata pe online. Din cate stiu s-a ajuns deja aici.

 2. Alex spune:

  Felicitari. Din cate cunosc piata tind sa cred ca si MPI/Apropo Media e tot undeva peste 2.5-3 milioane

  Desi banuiesc ca e o victorie cu un gust dulce-amar. Din ce imi dau seama vine pe o scadere a TV-ului si o mentinere a online-ului nu pe o crestere masiva a bugetelor din online. Poate ma insel…

 3. Andy spune:

  Oare cu cat te-au platit fostii intacti sa-i lauzi din moment ce pe partea cealalta dai in trust? Asa se cresc incasarile in online?

 4. orlando spune:

  Andy,

  am luat 500,000 de la Petreanu, 500,000 de la Roco, iar Oancea mi-a promis 1 milion cand iese pe plus. Ti i-as da cu placere daca s-ar putea face transplant de creier, ai nevoie, poate inlocuiesti taratele pe care le ai in cap cu ceva mai sanatos.

Lasa un comentariu