Ce este internetul

sau ce era acum 17 ani, in ianuarie 1994

8 Comentarii
  1. ion spune:

    e ok. pe langa piatra neamt lui internet ii zice „reteaua globala de calculatoare”. ;)

  2. Presimt peste aproape 20 de ani niste videoclipuri de azi vor parea la fel de stupide cand e vorba de tehnologie (nu doar internet)…. :)

  3. Ionescu spune:

    A existat o emisiune asemanatoare la 10TV acum cateva saptamani, in care Radu Moraru, Ion Cristoiu si o duduie sociolog incercau sa explice de ce Facebook este periculos pentru omenire si ca incepi sa te rupi de viata reala daca folosesti asa ceva, :) Oricum,, dupa explicatiile pe care le dadeau si certitudinile pe care le aveau, niciuna dintre persoanele sus-amintite nu cred ca intrasera vreodata pe facebook.
    In alta zi, redactorul sef de la Adevarul de Seara scria pe adevarul.ro (cel putin eu acolo l-am citit), un articol in care incerca sa explice ce este facebook. Era cu adevarat hilar pentru cineva care cat de cat intelege fenomenul!
    Citez:”Ce înseamn? Facebook? Aproape to?i cei care folosesc internetul ?tiu. În primul rând, o comunitate unde, în câteva minute, î?i po?i face un cerc de prieteni virtuali.” – Prietenii, in acest caz, nu suntdeloc virtuali, in schimb, prietenia este posibil sa fie virtuala.
    Istoria se repeta, cred! Peste 20 de ani, daca cineva va vedea filmul cu emisiunea lui Radu Moraru sau va citi editorialul de pe adevarul.ro va rade tinandu-se de burta. Aceste explicatii si pareri starnesc inca din momentul acesta zambete, ce sa mai spunem peste 20 de ani.

  4. Dan spune:

    Prima reactie? „N-au cum sa fi trecut 17 ani din 94 !” :-))))))

  5. orlando spune:

    Dan, da, asta a fost si reactia mea

  6. Asker spune:

    nu as putea sa imi imaginez cum ar fi sa traiesc intr-o perioada fara internet :))

  7. Mihai spune:

    Dada, pun pariu ca astia toti 3 au acum cate un blog.. :)

  8. Tudor spune:

    Pana ce vom afla cum va fi peste inca 20 ani, va recomand sa vedeti cam ce spun romanii despre – ce este internetul

Lasa un comentariu