Inca o schimbare la Intact Interactive

De la 1 ianuarie managementul a fost preluat de Sorin Danilescu care’l inlocuieste pe Augustin Roman, acesta din urma intorcandu’se la Gsp. Tinand cont de rezultatele lui Gusti (vezi A1.ro sau Radio Zu) schimbarea pare ‘politica’, dorindu-se ‘scoaterea’ internetului Intact de sub influenta Gsp’istilor (vezi si recentele zvonuri despre plecarea lui Catalin Tolontan la Adevarul).

Interesant e ca Gusti l’a inlocuit pe Sorin anul trecut la conducerea Intact Interactive, iar Sorin a fost adus de Gusti la Gsp ca director de dezvoltare. Detalii despre aceasta schimbare la Tolo

10 Comentarii
 1. Costin spune:

  Rezultatele lui Gusti nu au avut oare bazele puse de catre Sorin Danilescu prin iarna lui 2009-2010? Nu vreau sa fiu carcotas, doar pun cap la cap niste lucruri.

 2. […] Tolontan la trustul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu – pe pozitia ocupata de Imre? -) a scris si Orlando […]

 3. orlando spune:

  Zu a fost facut pe wordpress initial, nu stiu cum e acum, iar A1 a crescut
  pt ca au avut parteneriate cu Libertatea si Cancan plus promo’uri agresive pe Gsp.
  Asta asa, doar pt cele mai importante siteuri de la ei.

 4. Costin spune:

  Pai e simplu de aflat. refresh.ro! :-P

  http://refresh.ro/2010/09/a1-ro-euforia-tv-si-radiozu-ro-vedetele-intact-interactive-in-septembrie-2010/

  Platforma pentru Zu a fost in-house de echipa de dezvoltare condusa de Robert Popescu (care l-a inlocuit pe Sorin Danilescu din 31 mai cand a plecat).

  A1.ro (domeniu) + ce a-i spus tu sunt doua lucruri care au avut pe ce „sa lucreze” dupa plecarea lui Sorin.

  (Daca e sa fiu carcotas, trag eu concluzia ca gsp – cancan < sport.ro – heheeh :-))

 5. orlando spune:

  Nu sunt eu avocatul lui Gusti, vezi doar ca ei folosesc si platforma de la Run cam peste tot, deci aia cu dezvoltare
  e cam piua.

 6. Marius spune:

  La Intact sunt oameni cu mandate, nu ii putem intelege noi. Oamenii au un mandat… Legat de plecarea lui Tolontan ar fi timpul, a stat deja 7 ani undeva, nu se mai vinde nimic, trebuie salarii grase din alta parte.

 7. Nick spune:

  Sorin e un profesionist, sunt curios ce va face mai departe. Despre Gusti tot respectul, dar si el si Tolo au aceeasi tactica de a se lauda cu rezultate obtinute smechereste, trimitand useri de la un site la altul. Iar ultimul, „cel mai mare manager de presa de la noi”, mai are putin si duce la vale de tot Gazeta, care e inglodata in datorii. Plus ca, se stie, pe online sport.ro ii bate rau de tot la fund de o vreme!

 8. neagu cosmin spune:

  @nick

  sport.ro nu bate gsp pe pe sport, ci pe mizerii. sport.ro e orice, numai site de sport nu. nu inteleg de ce e tolerat in sati.ro de prosport si gsp.

  gsp a pierdut lupta pe mana ei, pe parteneriatul infect cu cancan.ro, cu ligasexy.ro, cu insert dvd, cu sluj in fata clanului becali.

 9. Morrison spune:

  hai bre ca Sorin Danilescu e om serios

 10. Cristi spune:

  Aparent echipa Intact Interactive nu a fost incantata de schimbare. Oamenii de baza, in frunte cu Robert Popescu, s-au intors la GSP.

Lasa un comentariu