Ziare.com, liderul categoriei Stiri in SATI

Dupa o pauza de doi ani, trei dintre siteurile Active Soft au revenit in SATI, e vorba de Ziare.com, Ele.ro si Copilul.ro. Daca Ele.ro e cam la acelasi nivel la care se situatia in martie 2008, iar Copilul.ro e departe de liderul categorie, Desprecopii.com, in ceea ce priveste Ziare.com evolutia este absolut spectaculoasa, au castigat peste 1 milion de unici si cu un total de aproape 1.7 milioane unici pe noiembrie s-au clasat in fruntea clasamentului de la Stiri generale.

Performanta este notabila tinand cont ca au lasat in urma toate siteurile cotidienelor (Adevarul.ro, Gandul.info, Evz.ro, Jurnalul.ro, Romanialibera.ro), celor doua televiziuni de stiri (Realitatea.net si Antena3.ro), siteul StirileProtv.ro precum si Mediafax.ro sau Hotnews.ro.

Tinand cont ca Ziare.com este „jucaria” lui Siminel Andrei, fiind proiectul de care managerul NCH este cel mai apropiat, e foarte probabil ca meritele pentru acest succes sa-i revina in cea mai mare parte (tocmai ce mi-am muscat limba :) ). Felicitari si echipei care se ocupa de SEO pe acest proiect.

Mai trebuie notat ca cele trei siteuri sunt reprezentate in SATI de catre F5.

8 Comentarii
 1. Adi spune:

  Intr-adevar, poate cea mai interesanta parte a stirii e prezenta lor in SATI sub F5 Webcorp :)

 2. orlando spune:

  Active Soft are restante la SATI iar Netbridge a contestat deciile AGA de la SATI, tinand cont ca Oeru se intelege bine cu Stanca au ales aceasta varianta. Posibil si ca noua regie, Q2M sa vanda o parte din siteurile NCH desi partenerilor li s-a comunicat ca e vorba doar de o reprezentare in SATI, nu si la nivel de publicitate.

 3. StiuCum spune:

  Oare de ce F5 reprezinta ActiveSoft si le furnizeaza reclama pt cele 3 sites?
  Oricum din cate observ si Adsense e folosit cu insistenta pe site.

 4. Gheorghe spune:

  Agregatoare de doi lei, sfidarea copyrightului si prevederi absurde in contractele de munca(p-aia cu „esti parte civila cu firma in caz de proces” o stiti?), aia e reteta activesoft…

  PS: Pe cand ziare365.com?

 5. oreste spune:

  …lucru de mirare, in conditiile in care cei de la ziare.com nu fac munca pe teren, ci pur si simplu fura stiri de pe tot felul de site-uri de specialitate

 6. orlando spune:

  oreste, f ciudat comentariul tau tinand cont de ip-ul de pe care ai postat

 7. gigi spune:

  orlando foarte ciudat ca verifici ip-urile celor care comenteaza, care o sa fie urmatorul pas in ancheta? :))
  cat despre ce spune oreste, nimic fals, un site in care angajatii sunt scriptulete care aduna stiri si probabil au un angajat care mai bifeaza stirea principala sau chestii de genul asta, daca il au si pe ala :))

 8. orlando spune:

  nu ma uit, sunt vizibile in notificarile pe care le trimite WordPress-ul

Lasa un comentariu