q + 2 + m

q2m.ro = regia de publicitate la care Dragos Stanca lucreaza in ultima vreme. Dupa ce nu a reusit sa convinga a discutat cu Intactul, Sanoma sau Internet Corp sa se alature proiectului, Dragos a gasit un partener, Mediapoint, regia ce va vinde publicatiile si siteurile trustului Adevarul regie manageriata de Sorel Radu, ex director de vanzari Publimedia/Mediafax, ex director de vanzari Realitatea Catavencu (divizia print) si fost coleg cu Dragos la Publimedia. Mediapoint o va avea ca director de vanzari pe Irina Morosanu, mana dreapta a lui Dragos Stanca la F5.

Despre Mediapoint si Sorel Radu puteti citi detalii in Paginademedia, Adplayers sau Reporter Virtual

Probabil q2m va vinde siteurile ramase la Realitatea, siteurile Adevarul plus alte siteuri din piata, ramane de vazut daca impreuna vor reusi sa depaseasca cota de piata atinsa de F5 anul acesta. Pahomi puncteaza faptul ca Mediapoint isi propune sa atraga, in 2011, 2 mil euro pe siteurile trustului Adevarul, de urmarit, tinand cont ca impreuna, Sorel, Dragos si Irina, vor alcatui o echipa puternica.

2 Comentarii
  1. q – 2 – m – Orlando…

    „O echipa puternica” cel mult in termeni comparativi, pentru ca-i plina piata de amatori si nepriceputi cu mari pretentii.

    Pariul meu este ca in 5 ani Stanca spala geamuri la Universitate, atragind astfel venituri de aproape 2,000 de euro pe an pent…

  2. […] [later edit] continuarea la Orlando […]

Lasa un comentariu