Premiera pe ZF.ro

Un bancher, Misu Negritoiu (ING), a scris marti un editorial pe ZF (De ce nu se pot împrumuta românii în euro la o rat? a dobânzii de 4%) la care mai multi useri ai siteului au avut comentarii, astazi Misu Negritoiu le raspunde acestor cititori intr-un alt material. Pe ZF.ro, sper ca nu ma insel, e prima oara cand se intampla un astfel de dialog, sa speram ca vom avea din ce in ce mai multe.

2 Comentarii
  1. Stefan Beldie spune:

    Chiar ca e o atitudine surprinzatoare pentru piata bancara romaneasca.

    Mai mult, omul face un efort de-a explica lucrurile pe un ton neobisnuit pentru un bancher.

    Poate pentru ca a fost om politic la un moment dat, poate pentru ca e in spiritul strategiilor ING dezvoltate la nivel local, dar oricum este surprinzator.

    Spun ca ar putea fi vorba de o strategie de comunicare a celor de la ING si pentru ca acest mesaj vine intr-un moment in care exista un vid urias de comunicare intre banci si clienti (indiferent ca vorbim de clienti corporativi sau clienti persoane fizice).

    De asemenea, e interesnat faptul ca mesajul vine de la seful unei banci care categoric nu are problemele de imagine, deci nu se poate spune ca a exista asupra lor presiunile car exista asupra celor de la Volksbank, de exemplu.

    Daca as afi avut ocazia sa-i adresez o intrebare, as fi fost curios sa aflu cand vor exista si in Romania servicii de tipul ING Direct din SUA, cele care intra sub filozofia „Checking minus the fees”

  2. orlando spune:

    Stefan,

    e cu atat de admirat efortul lui cu cat, din exterior, pare un „scortos” care nu ezita sa-l puna la punct pe Isarescu sau sa ridice tonul la politicieni. Faptul ca a luat aproape fiecare comentariu si a raspuns mi se pare „jos palaria”.

Lasa un comentariu