doua din politica

asa, de duminica dimineata, o constatare si o declaratie:

– Presedintelui Basescu i-a luat un an si ceva pentru a constata ca Dinu Patriciu, „prietenul” sau, a avut dreptate cand a cerut reducerea personalului bugetar;

– si declaratia:

„Nu cred ca este nevoie de masuri de reducere a personalului in toate institutiile de stat. De exemplu, nu vad un exces de personal la nicio Directie a Finantelor Publice, dimpotriva, cred ca suntem singura tara in care stai la coada pentru a-ti plati impozitele.

Nu mi se pare firesc ca intr-o societate care se considera moderna pozitiile de management din orice organizatie aflata in proprietatea statului sa fie ocupate de oameni implicati in politica, cu atat mai mult cu cat acest lucru genereaza schimbari frecvente in conducerea institutiilor. Noi am cautat sase luni un middle manager valoros, cu ajutorul unui head hunter, in timp ce la conducerea institutiilor de stat sunt numiti directori in cateva saptamani de la schimbarea partidelor la guvernare”

Liviu Sfrija, presedinte Henkel Romania, pentru ZF, acum doua luni.

2 Comentarii
  1. bacilu' spune:

    Sincer, ma deruta Basescu in ultima perioada. Nu-i mai inteleg jocul politic si declaratiile contradictorii. La inundatii pe unde a calcat Udrea a spalat imaginea guvernului. S-a pupat cu toata lumea, a vorbit frumos cu toti, a avut rabdare etc. Dupa ea a venit Base care i-a repezit pe toti. Omul cred ca are o problema la mansarda.

  2. daniel spune:

    reducerea personalului bugetar a fost o discutie de mult propusa dar abia acum o pun in practica guvernantii.

    pacat .. acum poate fi prea tarziu

Lasa un comentariu