Ultimele 6 finale de Campionat Mondial vor fi pe Prosport.ro

pe 11 iunie incepe Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, bucuria microbistilor, a berarilor, a „semintarilor” :), a vanzatorilor de racoritoare dar si tristerea sotiilor/prietenelor/amantelor :)

Da, vom avea o luna de fotbal la cel mai inalt nivel. Pana atunci, luni, 3 Mai, relansam Prosport.ro, iar cu aceasta ocazie oferim tuturor microbistilor posibilitatea de a revedea ultimele 6 finale de Campionat Mondial, in intregime, la liber, pe site, la calitate de dvd. Incepand de luni, in fiecare saptamana, pana pe 12 iunie, puteti vedea/revedea finalele din 1986, 1990, 1994, 1998, 2002 si 2006.

Prima, Argentina – Germania, Mexic 1986, mondialul lui Maradona, o finala vazuta de mine la televiziunea bulgara, de fapt un intreg campionat vazut la vecinii de la sud pentru ca in .ro acest mondial nu a fost transmis. Luni, pe noul Prosport.ro.

6 Comentarii
  1. Dan spune:

    Felicitari pentru initiativa, foarte misto ideea! Eu mai am caseta video cu finala din 90 si sunt curios sa vad diferenta de calitate pe site :)

  2. […] peste cele ?ase finale ?i în?eleg c? pe trei mai avem o nou? variant?. Azi e miercuri. Înc? pu?in ?i vedem ce e […]

  3. dani spune:

    facelift sau design complet nou? ps: buna treaba cu meciurile insa deja e joi seara si aici e singurul loc unde am citit despre asa ceva. merita mai multa promovare

  4. gamer spune:

    Prosport a facut greseala vietii cand a decis sa renunte din toamna la divizia fantastica si liga fantastica. Nu vorbesc ca puteau face un joc asemanator si pt CM.
    Vorbim de trafic din toamna incolo.

  5. orlando spune:

    dani, design complet nou
    apare si in ziare de cateva zile + maine apar mai multe info iar de luni dam drumul la promovare si online

  6. dani spune:

    cred ca printul poate ajuta ca promovare doar daca e vorba de un proiect special. cum nu am vazut vreun ziar in care sa apara, nu zic mai mult decat ca un simplu anunt nu produce niciodata efectele asteptate. oricum, bafta :)

Lasa un comentariu