Bobby Voicu din nou la Yahoo, preiau Revvnation.com

Later update: din toata „stirea” retineti doar venirea Ancai la noi, restul e cancan :) bine ai venit Anca, mult succes!

Bobby Voicu revine la Yahoo urmand sa coordoneze lansarea Yahoo.ro, eveniment ce va avea loc in a doua parte a anului acesta. Mai mult, unul din obiectivele vechiului si noului Community Manager Yahoo Romania va fi localizarea serviciului Yahoo Autos in .ro, pe o piata care devine din ce in ce mai concurentiala tinand cont de recenta achizitie Autovit.ro de catre Naspers, de intrarea Ebay/Mobile.de in .ro si de evolutia playerilor locali Auto.ro, Automarket.ro si Promotor&Autopro.ro. Informatia a fost anuntata in premiera de Refresh care preia o declaratie de-a lui Mihai Fanache, reprezentantul Mediacafe, regie ce se ocupa cu vanzarea publicitatii in .ro pe siteurile Yahoo (Mihai, cred puteai sa adaugi si Promotor in lista playerilor locali, suntem si noi acolo, in top 3).

Tinand cont de noul job si de faptul ca nu va mai avea timp de proiectele personale (si nici nu are o echipa dedicata, cum am eu, care sa se ocupe de ele), Bobby si cu mine am ajuns la un o intelegere pentru a prelua proiectele sale personale, Revvnation.com si FTW.ro. Bobby si cu mine nu suntem la prima afacere pe care o facem impreuna, in noiembrie 2008 am preluat Monden.info de la el, Cristina si Ada.  Concomitent cu aceasta tranzactie din actionariatul Revvnation iese si Seed Money, fondul de investitii coordonat de Vlad Stan facand astfel primul exit din .ro.

Mai multe detalii despre aceasta tranzactie ii puteti cerei Ancai Nelersa care este, incepand de astazi, noul PR Manager pe toate siteurile detinute de mine.

17 Comentarii
 1. oare de ce imi miroase a pacaleala de 1 aprilie?

 2. bogdan spune:

  imi plac rasucirile tale de ordin temporal. evenimentul care va avea loc anul trecut tin sa te anunt ca se va desfasura, normal, in urma cu doi ani. Pentru ca anul trecut a fost criza. :) Corectezi, te rog.

 3. orlando spune:

  am corectat, nu pot „taia” cuvintele asa ca l-am sters pe „trecut” cu totul :)

 4. bogdan spune:

  ok. acum pacalealea este in regula. felicitari pentru faptul ca ai intervenit, din nou, la yahoo, sa-l angajezi pe bobby. altfel nu cred ca-l mai pacaleai sa-ti dea jucariile :)

 5. Morrison spune:

  si daca nu stiati, MySpace m-au cautat azi sa nasc o tactica de a depasi Yahoo Music pe segmentul 14 – 18 in maxim 2 luni. Ma mai gandesc la oferta lor….

 6. Adi spune:

  Si noi tocmai am fost cumparati de Google :) Cifra tranzactiei bineinteles e confidentiala :))

 7. Elena Cîrîc spune:

  Neata, sefu’ ? :P

 8. Marian spune:

  Good one. Ai uitat sa pomenesti ca i-ai dat la schimb Infinity-ul. :))))

 9. Ce ma bucur ca Anca N o sa fie cu mine in birou. E tare zambitoare, asta pot sa va spun.

 10. […] Orlando nu se dezice cu 1 aprilie nici anul asta, de data asta preia proiectele lui Bobby […]

 11. Poate de data asta îl conving pe Bobby s?-mi fac? ?i mie cont premium la Yahoo :))

 12. RiviOnze spune:

  pana la urma e pacaleala sau nu? :|

 13. […] de PR Manager pe toate site-urile Orlando Interactive. Si asta din cauza ca informatia a aparut in articolul de sustinere a farsei Bobby Voicu revine la […]

 14. […] eram ocupat si nu am reusit sa ajung la calculator. Ce sa va zic, ieri, ziua pacalelilor, Costin si Orlando au publicat o informatie prin care ma intorceam la Yahoo!. Bineinteles, e o greseala, pentru ca eu […]

 15. adi spune:

  Lol si eu chiar am crezut :))

 16. Fluture spune:

  Felicitari pentru achizitie!!

 17. uliise spune:

  Pe mine ma amuza teribil cand vad ca la noi se intampla ce se intampla la americani si se intampla deja de 10 ani :) , acest „vin americanii” se transforma in „si aici sunt oameni inteligenti si culti” :)

Lasa un comentariu