Sambata sunt piua

fara telefon, fara pc, fara internet. colegii de la Go4it si Alina m-au provocat sa vad in ce masura rezist o zi fara „gadget-uri” intr-un concurs ce are ca premiu un laptop Alienware M11x oferit de eMag. Asadar sambata:

– nu raspund la telefoane

– nu sunt online

– nu postez pe Twitter/Facebook

– nu raspund la mailuri

– nu intru pe Muvix.ro :)

– tin post :)

Daca aveti de gand sa participati la concurs va urez succes!

Later update: desigur, eu nu particip la concurs, sunt doar „cobai”, trebuie sa vorbesc cat de bine a fost in ziua fara gadget-uri :)

8 Comentarii
 1. maria spune:

  Daca tai si TV pot sa iti spun de acum ca o sa ai stari de sevraj la nivelul degetelor….ele o sa caute sa tasteze ceva, si tu nu ai voie….. am experimentat partial ( fara TV, laptop, net , etc) …. am zapacit telefonul :) si nu imi place sa ma joc pe telefon :))

 2. Experimentul acesta l-am facut mai mult fortat in urma cu 3 ani cand am mers pentru o saptamana in Cheile Nerei. Credeam ca nu o sa rezist fata telefon, fara internet, fara televizor si fara alte lucruri care definesc confortul modern.

  Mi-am luat doar un radio micut ca sa nu pierd total contactul cu civilizatia si culmea-culmilor ca nici macar undele radio nu penetrau salbaticia Cheilor Nerei.

  Dar m-am simtit excelent si n-am simtit lipsa civilizatiei absolut deloc, pur si simplu s-a produs acea deconectare necesara pentru a ma simti bine…

 3. adu spune:

  Deci un site de IT, in colaborare cu un magazin online, ofera un laptop celor care pot trai si fara laptop, online si IT. Urmeaza un concurs organizat de McDonalds, care va oferi meniuri XXXL celor care se pot hrani cu mancare sanatoasa. Iar Dacia Logan va oferi o masina celor care se pot deplasa o saptamana cu bicicleta.

 4. Alina spune:

  @Adu: daca erai atent, vedeai ca e o campanie pt dependenti si care te provoaca sa recunosti, nu sa traiesti fara. ;)

 5. Alina spune:

  si daca incerci sa traiesti, o sa vezi ca nu prea poti… asta e ideea

 6. adu spune:

  @Alina n-am fost atent, scuze :P

 7. uliise spune:

  Daca se respectau puneau un M17x, oricum, bravo lor ca aduc si ei mai multa inteligenta extraterestra in RO daca tot nu stiati ca multe din inventiile americanilor iPod arhitectura space sunt inspirate de pe OZN-ul de la cazul Roosevelt si industrializate :)

Lasa un comentariu