Vor/vom vedea filmele noi pe YouTube?

WSJ anunta ca YouTube a inceput discutiile cu Lions Gate Entertainment , Sony Corp., Metro-Goldwyn-Mayer si Warner Bros pentru a putea face streaming filmelor noi produse de aceste studiouri.  Deja fac asta iTunes (ii stiti, prietenii de la Apple :) ) Netflix, Amazon si partial Hulu (primele 3 cu plata, Hulu free). Chiar si YouTube are agreementuri pentru a da free filme de la unele studiouri insa e vorba de productii vechi sau foarte vechi, acum vor sa faca pasul catre filmele noi in incercarea de a creste veniturile.

Foarte probabil dealul va fi doar pentru piata americana, iar WSJ mai anunta ca ar trebui sa inceapa cu un test la nivel de 10,000 angajati Google, undeva in septembrie.

4 Comentarii
 1. gigi spune:

  stai putin ca se poate intelege, prin „filmele noi”, productii aflate pe marile ecrane. Nu este vorba de asa ceva (inca) ci doar de cele care au inceput sa fie comercializate end-user (pe DVD etc).

  Daca gresesc si exista vreun site care ofera streaming pt filmele abia aparute in cinematografe, va deveni top of the top in my bookmarks :D

 2. mugur spune:

  in momentul in care vor avea un business case vor scoate si filme mai noi :-)

 3. orlando spune:

  asa e gigi, filme noi = filmele care apar pe DVD

 4. […] timp ce Google se chinuie de un an de zile sa introduca filme noi pe YouTube (citeste aici articolul din septembrie anul trecut), Apple marcheaza prin relansarea Apple TV, in 8 tari, la 99 […]

Lasa un comentariu