Schimbari la Intact Interactive

Sorin Danilescu, ex director de dezvoltare la GSP, il va inlocui de luni pe Bogdan Gavrila in pozitia de general manager la Intact Interactive, divizia new media al grupului Intact. Sorin e unul dintre cei mai vechi oameni din internetul romanesc, fiind, pana in 2006, coordonator al operatiunilor internet din Mediapro. Din ianuarie 2008 a lucrat ca director de dezvoltare la GSP dupa ce a trecut si pe la eMag.  Ii urez succes pentru ca are nevoie.

Bogdan Gavrila va ocupa o pozitie de Senior Advisor (new media) in cadrul Intact Media Group.

Detalii pe blogul lui Bogdan sau pe blogul GSP.

14 Comentarii
 1. Sorin spune:

  Multumesc Orlando

 2. Angel Petrescu spune:

  sorin, nu cumva… erai admin de retea la prosport, prin 97, in luterana?

 3. Urmeaza si alte miscari de trupe + cateva bombe. Stai pe-aproape :)

 4. orlando spune:

  stau, nu plec nicaieri, astept restul de noutati de la voi

 5. Gusti spune:

  Da, prima miscare a fost facuta chiar cu Gavrila. A fost dat afara de la Intact Interactive … Si ar putea sa mai apara bombe, are dreptate.

 6. andrei spune:

  Gusti,nu e fair ce spui. E o vorba pe care o parafrazez ,”despre ce a fost numai de bine”.despre viitor si de mai bine ca, doar aveti cu ce acum…bafta multa:)

 7. Gusti spune:

  Andrei, dar e fair sa te bati cu caramida in piept si sa pari curat si uscat cind ai facut ce ai facut? Eu cu asemenea oameni n-o sa ma port cu minusi. N-am punctat decit adevarul. Si, crede ma, inca n-am zis nimic

 8. andrei spune:

  Well, din afara se vede ok, omul si a facut treaba, a facut o regie de la 0, lucru care v a ajutat si pe voi , a ajutat trustl, etc… Vorbesc ca cineva din afara, repet. Still, daca cu ce ai putea spune ai putea preveniwho knows what , don’t hold your horses/words man:)p.s. Nice move with b.u.g.

 9. Gusti spune:

  yeap, nice move with b.u.g :)

 10. CC spune:

  chiar vroiam sa intreb: ce naiba e „Senior Adviser”? un fel de membru in sfatul batranilor?

 11. MC spune:

  @Sorin – felicitari si vant din pupa!

  @Orlando – ar fi interesanta si o analiza a ta pe tema asta in genul celei facute de Stanca… sigur ar fi savuroasa

  @Gusti – Asa cum se vad lucrurile din afara, Gavrila a contribuit la falimentarea Boom (a doua oara) si sa pierdeti la gsp.ro vreo 600.000 de euro (adio bonus de paste anul asta pentru Gusti Roman si Danilescu).

  E normal sa vrei sa reglezi conturile cu el insa maniera la care te-ai dedat iti arata lipsa de caracter. Gavrila e un om cunoscut in piata, stim cu totii cu ce se ocupa si ce a facut, iar vorbele tale te discrediteaza pe tine, nu pe el.

  De aia sunt eu fan Mircea Badea – spune lucrurile pe sleau si adevarul despre voi, astia de la GSP, mari deontologi si cavaleri ai adevarului. Acum inteleg si eu de ce Mircea Badea zicea ca are „colegi” – sa-i traiasca!

 12. liviu spune:

  Eu nu mai inteleg nimic…

  Gusti Roman zice ca lucreaza cu Boom si ca ii sprijina:
  http://www.gustiroman.ro/blog/gsp-si-boom-parteneriat-pentru-2009/
  La doua luni ii dau in judecata si ii fac cu oua si cu otet.

  Gusti Roman zice ca-l sprijina pe Gavrila:
  http://www.gustiroman.ro/blog/gsp-nu-se-desparte-de-intact-interactive/
  La doua luni il da afara si il face cu oua si cu otet.

  Acum Gusti Roman zice ca-l sprijina pe Sorin Danilescu. Pana cand? Doar luna asta sau prinde si luna septembrie?

 13. […] Apropo, CEO, January 2003 — June 2005 (2 years 6 months) – CEO,  ca sa ne intelegem la un site care, pe vremea aia era o tentativa de portal legata de o revista falimentara. Orlando Nicoara l-a transformat in ceea ce este acum insa dupa ce a dat cu trotil si a ras tot ce a facut Danilescu – sesizati ironia subtila pe blogul lui N…. […]

 14. […] de management ce va conduce divizia de internet a trustului anul viitor. Dupa ce Sorin Danilescu l-a inlocuit pe Bogdan Gavrila, iar echipa de vanzari condusa de Magda Zander & Gabi Boaca a plecat, […]

Lasa un comentariu