Gsp.ro ramane fara rezumatele video din Liga 1

Pe blogul lor cei de la GSP au anuntat trecerea GSPTV.ro in sistem pay per view, cu abonamente incepand de la 2 euro pe saptamana. Pana pe 6 august continutul ramane free urmand ca din ziua urmatoare toate materialele video sa fie accesibile doar contra cost,  ceea ce inseamna (si) ca rezumatele meciurilor din Liga 1 nu vor mai fi disponibile pe Gsp.ro (later update: decat in regim pay per view). Nu este foarte clar daca se vor transmite in regim pay per view si celelalte meciuri din Liga 1 nu doar meciul de pe Antena 1, ramane sa vedem zilele urmatoare.

Vazand aceasta stire parca ii inteleg tristetea lui Gusti cand spune: „unui singur trust nu-i pasa de internet si face pasi rapizi sa-si ingroape si singurul produs online de valoare.

24 Comentarii
 1. kaLoo spune:

  sa-si puna pofta in cui! astia nu-si dau seama ca sunt in Romania? :))

 2. Sorin spune:

  Cum ai ajuns la concluzia asta? :)
  Gsp.ro si gsptv.ro vor avea acelasi continut video exclusiv (Liga 1) ca si pina acum doar ca in sistem pay-per-view.

 3. orlando spune:

  gata Sorin, am modificat, e bine acum?

 4. Avantajul sistemului pay-per-view trebuie sa fie reprezentat de calitatea imaginilor si stabilitatea transmisiunilor.

  Sistemul ar putea avea succes numai daca GSPTV.ro va transmite LIVE si meciurile difuzate pe GSPTV, pentru ca foarte multi spuporteri nu sunt abonati la RCS. Daca vor transmite numai meciul de pe Antena1, ce motiv ar avea fanii sa plateasca aceste taxe?

 5. orlando spune:

  Daniel,

  nu e o decizie de business, e o decizie fortata la nivel de grup, vezi si mesajul lui Gusti. Nu pot transmite si meciurile de pe GSPTV pentru ca acolo e si RCS-ul partener si ar avea nevoie de acordul lor, iar intre Intact si RCS relatiile sunt aproape inghetate. da, stiu, complicat …

 6. mihai spune:

  Nu inteleg de ce zici ca se ingroapa produsele de valoare. In strainatate toate meciurile se vad pe Sky pentru care ajungi sa platesti si 40-50eur/sezon.
  Este o normalitate sa platesti pentru meciuri la TV (chiar si ale echipei nationale). Si in cativa ani se vor obisnui si romanii sa plateasca si businessul va deveni profitabil.

 7. Gusti spune:

  Orlando, mesajul meu nu are legatura cu subiectul. Eu doar m-am saturat sa ma uit la voi (la tine, la Dragos) si sa vad ca va bucurati de sprijinul total al grupurilor in care munciti, iar noi stam cu ochii in soare, ne milogim practic sau platim sume imense pentru diverse servicii …

 8. Gusti spune:

  Deci, gsp.ro nu ramine fara transmisiile video din Liga 1

 9. Gusti spune:

  Daniel, gsptv.ro va transmite live partidele Antenei 1, emisiunile produse de GSPTV, va avea rezumatele partidelor din Liga 1 si content propriu

 10. Gusti spune:

  Orlando, este o decizie de business a Gazetei Online, gindita de mine si de Sorin. Nu are legatura cu nici o decizie a trustului (revin cu off-ul meu, m-as bucura sa existe decizii la nivel de internet in Intact, bune, rele, oricum, numai sa existe :D )

 11. […] apropo, are rezultate foarte bune si content misto (sic!). Acum arunca in acelasi stil inca una: GSP.RO ramine fara rezumatele Ligii 1. )))). Hai, ca-i […]

 12. Orlando, foarte adevarat ce spui, iar RCS nu poate fi de acord ca meciurile de pe GSPTV sa se vada LIVE si pe GSPTV.ro. Ar cam disparea motivatia sa te abonezi la RCS sau Digi daca esti clientul altei firme.

 13. orlando spune:

  zoso, Gusti,

  Stiu cat de mult va ‘iubiti’ dar mergeti si va luati o camera in alta parte please. Zoso, vezi ca azi e ziua lui Gusti, ai putea sa’i spui la multi ani ca sa ingropati ‘securea razboiului.’

 14. Gusti spune:

  Deci, cum e? Ti se pare ca gsp ramine fara rezumate, sau da prea bine titlul k sa-l skimbi :D

 15. orlando spune:

  Gusti,

  colegul tau Sorin mi-a multumim mai sus pentru modificarea facuta, vezi ca e cu bold, in text. Sa inteleg ca ati revenit asupra deciziei si veti oferi rezumatele free ca pana acum?

 16. Gusti spune:

  Am observat o chestie misto in inceputul asta de campionat. Desi nu mai avem drepturile pe care le avem de fapt, am fost zilnic siteul din .ro cu cei mai multi unici. conform SATI

 17. orlando spune:

  of Gusti, v-au murit laudatorii, frumosi si modesti ce sunteti voi :)
  vezi ca e un campionat lung si interesant, mai e pana la final

 18. Yoda spune:

  Uite acum pun mana pe tastele telefonului si ma abonez la GSPTV. Grija mea suprema acum. cam cate idei are GSPTV de a face bani?

 19. Sorin spune:

  @Yoda
  Nu merge cu „tastele telefonului”, ne pare rau. Oricum, poti folosi telecomanda si te uiti pe TV, ce nevoie ai sa te uiti pe net?

  Doua. Doua idei mai avem si ne retragem.

 20. tavi spune:

  gusti..inca nu-i „la urma”… mai e pana la momentul vesel

 21. Stupid spune:

  Deci eu sigur îmi permit sã dau sase euro pe saizeci de zile de zile de rezumate si alte filmulete si transmisii live … dar crede-mã cã nu i-as da mai bine dau play si când apare GSPTV.RO Premium îl închid fain frumos si dacã o sã facã toti ca mine peste 3 ani cât zice-ti voi sigur o sã fie gratis iar :))

 22. Sorin spune:

  @Stupid Daca meciurle peste 3 ani (de fapt mai sint 2 ani de contract) nu vor mai fi pe GSPTV se poate intimpla sa fie gratis. In caz contrar iti garantez ca le vei viziona in acelasi mod

 23. Stupid spune:

  Tocmai ti-am zis mai sus cã nu le voi viziona ci le voi închide fain frumos, acuma de ce vrei sã induci lumea în eroare ? Sã creadã careva cã eu deja am plãtit sase euro :) Oricum sunt curios sã vãd câti clienti unici o sã aibã gsptv.ro peste o lunã douã … Cred cã vre-o 2 patru sau 6 … depinde care-i tarifu :)

Lasa un comentariu