video pe ZF.ro

Am finalizat sectiunea video pe ZF.ro, gasiti aici cum arata pagina unui material iar intreaga arhiva o puteti vedea aici.  Colegii de la ZF lucreaza zilnic materiale video cu si despre cele mai importante evenimente din domeniul financiar-bancar. Cum vi se pare?

12 Comentarii
  1. TwotimesBaby spune:

    Parca ziceai ca nu va mai extindeti..

    Sa inteleg ca va preseaza money.ro?

    mai degraba ati avea grija de continut.. ca uite ieri de ex, era un articol care a aparut dupa o ora dupa ce mi-a aparut doar titlul in feeder. (ma refer la „Isarescu intra in World Records Academy cu cel mai lung mandat de guvernator de banca centrala”). ca sa nu zic ca e super enervant frecusul asta cu trimis-ul pe alte site-uri (gen gandul.info) daca vreau sa citesc gandul, merg pe gandul.info….

    sa revin la video. nu aveti abonari doar ptr video, sau n-am gasit :P
    si urcati pe frontpage, mai sus, sectiunea de video. (cand aveti curaj..)

    pe pagina cu video. ordinea fireasca e titlu, video, comentariu. acum e video, titlu, comentariu.

  2. Alex Lapusan spune:

    Calitatea video mi se pare mai buna decat ce ales cei de la Realitatea, in schimb solutia tehnica este de aceeasi generatie, adica depasita (cel putin pentru un client de anvergura ZF, dar merge la situri cu trafic si pretentii mici).

    Se foloseste download progresiv astfel incat vizitatorul este obligat sa descarce tot filmul chiar daca doreste sa vada de la jumatate, ca sa dau doar un exemplu. Nu mai vorbesc ca in spate statisticile vor fi superficiale (numar de decarcari ale filmului), nici vorba de timp efectiv de vizualizare (ore). Se mai poate descarca toata arhiva video foarte usor, protectia e cam zero, ori ar trebui sa doresti sa se poata prelua continutul numai cu playerul tau cu tot (dar se bucura YouTube si clonele mioritice gen trilililu&co).

    Stiu ca volumul de vizitatori in Romania nu este foarte mare, insa si asa, pentru a face fata unui volum mare de vizualizari veti apela la solutii care vor costa per total mult, vor sughitza des si vor fi prin urmare ineficiente financiar. In plus mai se ocupa si cineva de transcodarea filmelor pentru web, banuiesc ca si acolo apare un cost, e drept mai „ascuns”. Stie oare exact ZF cat il costa un minut de film difuzat online?

    E bine insa ca toata lumea din .ro se orienteaza spre continut video online, „.tv este noul 2.0” :)

  3. orlando spune:

    cine a zis ca nu ne mai extindem? :)

    nu, nu ne preseaza nimeni, „invidia e buna, buna, buna” :)

    o sa le transmit colegilor comentariile legate de continut

    o sa avem abonari doar pe video asap, thx

    prima pagina si in general ZF-ul se redeseneaza, sper sa finalizam totul soon.

    corect, modificam, thx

  4. Jan spune:

    Ar fi interesant sa aveti un mix cu cele mai importante stiri economice ale zilei.

  5. TwotimesBaby spune:

    apropo. banuiesc ca s-a mai discutat. dar de ce nu lasati deschise comentariile acolo; sau ma rog, lasati doar cateva..de ce limitati?

  6. Piticu21 spune:

    ca sa imi permit un comentariu strict personal, n-ai pe ce sa dai banii. Faci o chestie doar ca sa o ai … si investesti al dracu de mult doar ca sa ai nimic in schimb.

    stii bine ca ar fi mers o chestie mai light.

    Da, toata lumea vorbeste din carti la intalniri si tot soiul de denumiri care imi fac greata numa cand le aud, dar toti intra pe net pentru porntube.

  7. Fain.

    Chiar daca piticu e aspru, nu pricep de ce-ti poarta grija banilor.

  8. orlando spune:

    Alex,

    e o stire/analiza video, de cateva minute, de obicei intre 3 si 5 min, nu prea inteleg de ce userul ar vrea sa vada de la jumatate

    In curand o sa vezi si solutii video cu protectie, o sa analizam in ce masura avem nevoie de protectie si pe stiri.

  9. orlando spune:

    Twotimes,

    moderarea comentariilor e facuta de colegii din redactia ZF, o sa le transmit sugestia ta

    Jan,

    lucram la asta, thx

  10. Alex Lapusan spune:

    Corect, daca e pana in 5 minute merge si fara. Interesant este apoi timpul de vizionare mediu, se pot trage niste concluzii interesante :)

  11. teekaz spune:

    salut
    este o problema cu reclamele….in timp ce rula unul din filme, cel despre dezbaterea privind mediul rural, am miscat mouse-ul peste suprafata ecranului/publicatiei online si am trecut cu el peste reclama cu telefonul mobil….in acel moment s-a activat reclama cu telefonul peste fereastra cu filmul in play cu Paslaru, cu muzica cu tot….aveam simultan si filmul cu audio, in derulare si peste el muzica vioaie si animatia reclamei ?! am cautat x-ul pentru a inchide reclama…mi se pare prea mult….tentatia simpla ar fi fost sa inchid pagina de tot….de 2 ori am facut asta, am miscat mouse-ul peste filmul in play si cele 2 au interferat….

  12. […] mult chiar, noua sec?iune nici nu prea e vizibil?; totu?i Orlando Nicoar? de la MediaPro a anun?at pe blogul s?u c? prima pagin?, ?i în general site-ul Ziarului […]

Lasa un comentariu