Bogdan Secara s-a alaturat grupului Mediapro

Bogdan Secara, cel care a infiintat in aprilie 2000 Netbridge Investments, omul alaturi de care am condus Boom.ro, Trafic.ro, Okazii si restul de siteuri de la Netbridge timp de 4 ani, s-a alaturat grupului Mediapro in calitate de Director Dezvoltare Internet.

Bogdan, plecat in Noua Zeelanda acum 4 ani unde a lucrat pentru Nielsen Online/Nielsen NetRatings, are o vasta experienta in online fiind unul dintre cei mai buni in domeniul Project Management.

Ca fapt divers Bogdan este unul dintre putinii romani care au lucrat cu Yuri Milner si Gregory Finger, cei doi rusi din spatele DTS (au achizitionat actiuni in FaceBook acum + o luna).

8 Comentarii
 1. Secara spune:

  Orlando, multumesc pentru mesajul calduros de bun-venit. Timpul va demonstra prin rezultate cat de adevarate sunt apecierile tale legate de project management…

 2. Mihai spune:

  Am nelamuriri:

  S-a alaturat IBU PROTV, Publimedia sau MediaPro Interactiv? Grupul Mediapro nu exista ca firma… inteleg ca tu o sa fii seful lui sau va fi peste baietii aia de la IBU?

 3. orlando spune:

  s-a alaturat grupului Mediapro, nu are nici o legatura cu IBU Protv

 4. […] Ornaldo Nicoara2 – Bogdan Secara s-a alaturat grupului Mediapro […]

 5. […] acelasi timp, Bogdan Secara s-a alaturat aceluiasi grup in calitate de Director Dezvoltare […]

 6. Tica2 spune:

  Bun,
  acum ai inlocuitor … :)

  Tica2

 7. Fluture spune:

  succes Bogdan.

 8. […] de la Bogdan Secara, despre tweetul meu de azi dimineata, legat de piata de VOD din Franta: In Franta, legislatia […]

Lasa un comentariu