de weekend, niste sportlaminut.ro

– Marti, de la 12:00, fostul mare arbitru Ion Craciunescu este invitat la videochat pe Sportlaminut.ro daca aveti o intrebare pentru el va asteptam. Ion Craciunescu este primul invitat, de acum inainte, in fiecare saptamana (marti sau miercuri) vom avea cate un invitat la videochatul Sportlaminut.ro;

– Saptamana aceasta am inceput dezbaterile pe site (vom avea cate una in fiecare saptamana), prima dezbatere a fost legata de posibila fuziune dintre Steaua si Unirea Urziceni unde, pana acum, aproape 150 de suporteri si-au spus parerea pro (mai putini) sau contra (mai multi). De luni dezbaterea va fi condusa si moderata de Stefan Beldie (ex GSP si colaborator Prosport/Sportro/Telesport/Hotnews si Daniel Marton (ex Eurosport/Prosport).

8 Comentarii
 1. Bogdan C. spune:

  Credeam ca vreti sa fiti altceva fata de gsp si prosport, dar m-am inselat. Nu cred ca niste oameni normali ar trata asemenea subiecte…

 2. Razvan spune:

  Intr-adevar un subiect de toata jena, aparut dintr-o prostie si dezbatut in nestire in aceasta saptamana…

 3. Ion Craciunescu este omul care nu a spus tot ce avea de spus despre fotbalul romanesc , mai ales ca stie multe !
  Intrebati-l cum s-a privatizat Universitatea Craiova , pentru ca a spus odata la emisiunea lui Ioanitoaia ca intr-o buna zi va spune mai multe despre privatizarea Universitatii Craiova !

 4. Dragoshel spune:

  sunteti pe aceeasi unda cu gsp,prosport si altele. Faceti trafic din „stiri bomba” neinteresante, si de multe ori neadevarate.

  PACAT!

 5. Razvan spune:

  Ar fi bine sa aveti si o adresa de contact, poate lumea are si sugestii

 6. orlando spune:

  Am inteles criticile, multumesc, sper ca tema din aceasta saptamana sa fie mai aproape de ceea ce va doreati, thx.

 7. Dragoshel spune:

  @orlando ceva in genul ;)

Lasa un comentariu