11

gata, e ultima pe ziua de azi, o dau pt ca merita, stiam eu ca voi sunteti mai destepti decat restul:

– Standout a publicat rezultatele studiului desfasurat de ei pe cateva din blogurile importante de la noi, Mihnea pune punctul pe i, „cititorii de bloguri sunt mai atractivi pentru advertiseri decat audienta oricarui cotidian quality”, mai multe detalii despre studiu gasiti pe mediafax.ro

16 Comentarii
 1. sper ca in cativa ani blogurile se vor bate cu ziarele de la egal la egal in privinta articolelor de opinie (gen editorial). orice tip istet isi va publica mai bine ideile freelance si va incerca sa monetizeze pe cont propriu, decat sa astepte salariul si si sa accepte figurile angajatorului. si fac un pariu cu tabloidele ca in acelasi interval de timp va ajunge sa aiba o pondere mult mai importanta pe piata continutul de calitate. pariez pe continut!

 2. Adi spune:

  pai nu cred ca orice tip istet va reusi sa faca asta – sa scrii articole foarte bune e una – sa ajungi un blog foarte vizitat/citit e alta treaba …. dar de ce nu – poate apare o agentie care is va face un portofoliu doar din blog-uri …

 3. Andrei Rinea spune:

  La multi Ani Orlando !

  Sa fii sanatos, voios si norocos ;)

 4. orlando spune:

  multumesc Andrei

 5. Silvia Cotar spune:

  La multi ani!!!

 6. orlando spune:

  saru’ mana, multumesc frumos

 7. crissu07 spune:

  La multi ani!:)

 8. Eugen Neiculescu spune:

  La multi ani :)!

 9. Scritube spune:

  nu au cum in cativa ani blogurile sa se bata cu ziarele, pentru ca tot timplul vor fi multi care le place sa tina in mana un ziar si sa zica ca citesc presa.

  Online merge dar la cei mai tineri.

 10. Gusti spune:

  La multi ani!

 11. […] atat de ocupat nu am remarcat ca a joi a fost ziua de nastere a lui Orlando. La Multi Ani si multa putere de […]

 12. Florin spune:

  Hmmm… nu pot decat sa ma amuz de calitatea stirilor din Romania si de modul cum se raspandesc ele.

  Personal nu stiu cine este Standout asa ca m-am dus pe site-ul lor sa ma informez. Aflu repede ca Standout este defapt fostul Blog Agency:

  „Blog Agency este prima agentie de comunicare dedicata blogurilor, lansata in toamna anului 2007, pentru a ajuta companiile sa demareze activitati de marketing pe cele mai vizitate bloguri romanesti, si pentru a le ajuta in construirea de bloguri comerciale, pe care sa le poata folosi ca instrumente de marketing.”

  Si acum ca am aflat pot sa ma intreb si eu care este valoarea si credibilitatea acestui sondaj? Este ca si cum organizeaza Lupul un sondaj ca sa arate ca lupii trebuie sa manance oile.

  Pe blogeristi nu pot sa-i acuz caci este o stire care le pica bine si este normal sa o raspandeasca DAR de la Hotnews aveam pretentii. De fapt, pretentiile mele legate de Hotnews s-au risipit de mult…

  Apoi ma mai amuz citind din studiu cum ca:
  „Principalele motive pentru care utilizatorii de internet citesc bloguri sunt distractia(70% din raspunsurile la studiul STANDOUT)”! Sa inteleg ca majoritatea celor care scriu sunt cititorii lui Zoso. Nu de alta dar eu vizitez in general Bloguri de specialitate si bine targetate… ca acesta de exemplu!

 13. @ scritube – vom vedea. eu nu pot decat sa tin pariul…

 14. kingquizz spune:

  Nu poate sa fie decat imbucurator pentru bloggeri – rezultatul sondajului Standout. Acuma pentru bloggeri mari sa vina cashul :))

 15. Ionut Oprea spune:

  Salut, Florin.

  N-am ascuns niciodata scopul in care am efectuat acest studiu: sa vindem mai bine publicitate pe bloguri. Insa nu l-am facut de capul nostru, ci cu implicarea tuturor agentiilor de publicitate care au fost interesate de acest mediu in anii anteriori. Am beneficiat si de expertiza lor in research, si de sprijinul departamentelor de media.

  Cred ca noi am derulat pana acum la STANDOUT cele mai multe campanii de publicitate pe bloguri, si de aceea ne-am asumat si rolul asta de a profesionaliza acest segment de piata, iar studiul propriu e un prim pas, la fel cum atunci cand am lucrat pentru mari publisheri studiul propriu a fost primul, inainte sa apara SATI.

  Probabil, cand va creste suficient segmentul asta, vom apela si la studii standardizate ale industriei sau la alte studii third-party.

Lasa un comentariu